darch Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 http://jpn01.konami.co.jp/movie/mgs3/mgs3_e32k3_e.asf podany filmik zrobil na mnie DUŻE wrazenie polecam echh od dziś zbieram na konsolę tryb ukrywania wzbogacono o tryb przetwania ,konieczność jedzenia węży ryb które oczywiście gniją po jakimś czasie i nie mam mowy o zapasach na zimę hehe ,mozliwość ataku dzikich zwierząt (misiów?)węży w traileze widac jakies pieski też ,teraz trzeba będzie uważać na trzask gałęzi błoto,wieksza trójwymiarowość gry wspinanie się na drzewa zwisanie i strzelanie brzmi i wygląda bardzo smakowicie wsparcie dzwięku 5.1 i utrudnienie brak radaru na normalu 8O info o grze : http://www.operationmgs.com/previews/mgs3preview1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Wczas gierka będzie wypasiona mimo iz grafika niezbyt duzo sie zmieniła od 2 częśći ale za to strasznie dużo usprawnien bedzie i wreszcie sterowac bedziemy przez cała gre Snejkiem!!TO JEST TO.Gra wyjdzie dopiero w 2004r. Dla chętnych Screenshoty: http://www.gamespot.com/ps2/action/metalge...creenindex.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomad Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Wczas gierka będzie wypasiona mimo iz grafika niezbyt duzo sie zmieniła od 2 częśći ale za to strasznie dużo usprawnien bedzie i wreszcie sterowac bedziemy przez cała gre Snejkiem!!TO JEST TO.Gra wyjdzie dopiero w 2004rHe - Sterowac bedziesz osoba o tzw codename Snake, ale czy to bedzie Solid Snake, bohater z Shadow Moses, to jest bardzo watpliwe. W roku 1960 Solid Snake'a jeszcze nie istnial, wiec w temacie kto bedzie glownym bohaterem MGS3 jest wiele opinii. Kojima chcial wywolac wiele spekulacji i trzeba przyznac udalo mu sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 dobrze by było jakby wyszło to na pieca (bądźmy dobrej myśli :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Widzieliscie nowe screeny to będzie gierka zeby przetrwac trzeba będzie się odrzywiac znalezc miejsce do spania i ubierac sie w zaleznośći od warunków.Orginalne chwyty takie same jakie stosuja jednostki specjalne i do tego (to juz norma chyba w Konami) swietna grafika i dzwiek to bedzie coś.Pozatym zauwazyliscie jak zmieniła sie twarz Snakea (o ile to jest Snake) http://www.gamespot.com/ps2/action/metalge...ew_6092668.html Screeny http://www.gamespot.com/ps2/action/metalge...creenindex.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 akcja gry ma miec miejsce w latach `60 wiec TEN snake raczej odpada... mam tylko nadzieje, ze konami wyda konwersje na pc i poprawi w stosunku do mgs2s wymagania... jezeli gra bedzie na prawde dobra (w co wierze) szykuje sie kolejny, aczkolwiek ostatni hicior... od kojimy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Konwersja moze i bedzie ale bardzo puzno,co do hitów to nie wiem jak ty ale ja czekam z niecierpliwośćią na Silent Hill 4 od Konami.A Kojima podobno będzie jeszcze pracowac nad przynajmniej jedna cześćia MGS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejsik Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Widze ze niewiele wiecie na temat tej serii. Jest to snake a dokładniej jest to najprwdopodobniej big bos(MGS) w MGS dowidujemy sie ze snake w jest kolonem big bosa.Zreszta na koncu filmiku mgs3 widac ze snake ma taka sama blizne jaka miał big bos w pierwszym mgsie moze trochce zamieszane ale cała serii mgsa taka jest i chwała jej za to.A akcja bedzie sie działa mniej wiecej w okresie miedzy 61-64 czyli w czasie zimnej wojny zabojstwa J.F.K a wiec sztywno połaczone z polityka zreszta było tak w przypadku obu poprzednich czesci. W mgsa2 grałem tylko przez chwile na kompie istana tragedia sterowanie i cała reszta dali ciala na całej linni.Nie ma to jak PSX i PS2 obie konsole kupiłem tylko i wyłacznie dla tych gier no PS2 jeszcze dla Finala X. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Widze ze niewiele wiecie na temat tej serii. Jest to snake a dokładniej jest to najprwdopodobniej big bos(MGS) w MGS dowidujemy sie ze snake w jest kolonem big bosa.Zreszta na koncu filmiku mgs3 widac ze snake ma taka sama blizne jaka miał big bos w pierwszym mgsie moze trochce zamieszane ale cała serii mgsa taka jest i chwała jej za to.A akcja bedzie sie działa mniej wiecej w okresie miedzy 61-64 czyli w czasie zimnej wojny zabojstwa J.F.K a wiec sztywno połaczone z polityka zreszta było tak w przypadku obu poprzednich czesci. W mgsa2 grałem tylko przez chwile na kompie istana tragedia sterowanie i cała reszta dali ciala na całej linni.Nie ma to jak PSX i PS2 obie konsole kupiłem tylko i wyłacznie dla tych gier no PS2 jeszcze dla Finala X. Pozdro Ja wiedziałem o tym ale spcejalnie tego nie pisałem ponieważ to nie jest jeszcze pewne na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 ja z wielką niecierpliwością czekam na tą gre już od wielu miesięcy :twisted: hoho w tym miesiącu jeszcze Gran Turismo 4... :twisted: to będzie miesiąc :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 . W mgsa2 grałem tylko przez chwile na kompie istana tragedia sterowanie i cała reszta dali ciala na całej linni.Pozdro No nie... Kochany KUP SOBIE PADA do puszki - też mam pleja, ale MGSa 2 przeszłem na piecu - właśnie grając na padzie .... To że klawierka nie ma nic wspólnego z padem wiadomo powszechnie, więc po co takie teksty ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 ehh pc to nie to samo co konsola i nie ten sam klimat :) a na mg3 to sie chyba nie doczekam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 :wink: ... pożyjemy zobaczymy . By the way: mieliście może u siebie w jakimś markecie promocję Gamecubów? Słyszałem ze puszczali je gdzieś po 199 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 w PSX Extreme na wstępie tak coś o tym napisali ale to chyba zwała.. GaCek tańszy od PSX'a ? eee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Śćiągnijcie sobie najnowszy Trailerek prezentujący możliwości kamuflażu naprawde świetne. http://download.bonusweb.cz/73a4211a0c11ba...amouflage_j.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 dobry jest końcowy moment :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 No no ja uwielbiam serie MGS... jedynke wymęczyłem ok 7 razy na moim kochanym PSX'ie... w 2 grałem na również kochanym i moim PS2 ale niedługo bo była pożyczona :D a na oryginał stac mnie nie było... teraz zacieram rączki i czekam na MGS3 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Śćiągnijcie sobie najnowszy Trailerek prezentujący możliwości kamuflażu naprawde świetne. http://download.bonusweb.cz/73a4211a0c11ba...amouflage_j.zip no niezle jest to cale przebieranie i malowanie. szkoda tylko ze zmiana ubrania trwa ulamek sekundy :) no ale nie czepiajmy sie szczegolow. no i akcja ostatnia mnie powalila zupelnie :) :lol: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosferatu Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 E3: Demo MGS 3 skradzione! Na tegorocznych targach Electronic Entertainment Expo nie obyło się bez poważnych incydentów. Jednym z nich była kradzież prezentowanego dema gry Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Było to demo pokazywane na stoiskach Sony i Konami, zawierające jeden poziom gry. Wezwana na miejsce policja szukała dwóch osobników w wieku 19-20 lat, którzy je zwinęli. Według świadków zajścia osobnicy ci po prostu wyjęli płytkę i dali dyla na zewnątrz budynku. Nie jest wykluczone, że wspomniane demo właśnie pojawiło się w sieci Tak napisali na gry.wp.pl Ciekawe czy ktos juz znalazł to demo w sieci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) No nie niemogę uwierzyć właśnie wracam od kolegi ,przed chwilą trzymałem w ręku najnowsze cd action ,jeszcze mi serce szybciej bije - jako temat numeru największymi literami jak wół Metal Gear Solid 3 a w srodku że BĘDZIE KONWERSJA NA PC!!! swoja drogą konami trochę pograło w bambuko na trailerach umieszczając napisy excluzive ps2 , niemogłem się powstrzymać i musiałem zalozyć ten temat ,jak wiecie coś więcej data premiery,(nie mialem czasu na czytanie niestety) itd proszę piszcie w tym temacie huraaa :lol: :wink: :D Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez darch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Wiesz bylo wiele razy oglaszane ze bedzie na pieca mgs3 moze tym razem cd-action sie nie myli. Jesli to prawda to zajefanie kocham ta gre ta serie i kojime ze wydal ta gre!! Jak znam zycie premiera bedzie po wakacjach abo gddziesz w grudniu bo jak juz mowione bylo excsusive ps2 wiec konsolowce musza sie nia nacieszyc by pozwolic pecetowca pograc w nia :P ale wazne ze bedzie byle kiedy ale bedzie to jest najlepsza wiadomosc. pozdro dal fanow solid snake'a ONLY THE SNAKE IS THE TRUE HERO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 serio było ??,interesuję się grami ,czytam serwisy a nigdzie o takim info nieczytałem Miejmy nadzieję że wyjdzie jak najszybciej ,w końcu na ps2 jest juz jakiś czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 konami chyba wszystkie swoje hity konwertuje na pc? Silent Hill, ProEvo, MGS'y, ten twoj nius to nic nadzwyczajnego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) No, macie na co czekać. Gierka jest wypaśna. A pojedynek z jednym z bossów, The End, to najlepszy pojedynek z bossem w historii gier video. Absolutny must-have każdego posiadacza PS2 :) Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez Mizc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Jin pewnie nic nadzwyczajnego,to tylko 3cia część najlepszej gry chyba w jaką grałem ,która miała być wyłącznie na ps2 i wktórą niemiało szans zagrać większość pctowców ,HIT oceniany wysoko przez większość serwisów choć pewnie i tak przez wielu myszkowco klawiaturowców zostanie oceniony nisko bo nie mają pada i sterowanie nie ala fps nie ma grafy z hl2 i niemyszkowe meni (miejmy nadzieję) wie ktoś kiedy przewidywana jest premiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 hmm napis na trailerach to nie plotka tylko fakt ,no chyba że nie rozumiem znaczenia słowa plotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 raczej chodzi o exclusive dla rynku konsolowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 darch: nie chodzi mi o to, ze gra jest slaba, tylko, ze bylo pewne, ze bedzie konwersja. A exclusive, moze byc czasowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) raczej chodzi o exclusive dla rynku konsolowego... 1388003[/snapback] Dokładnie. I to jeszcze chodzi o exlusive czasowy, bo za jakiś czas gierka wyjdzie na Xboxa i PC. To było pewne od początku. Konami gra uczciwie :D Skoro robią najlepsze gry na świecie, to czemu mieli by się nie podzielić z graczami innych wyznań platformowych ? :D I za to kocham Konami. Tylko że trzeba będzie jeszcze długo poczekać. Moim skromnym zdaniem, ujżymy Metala dopiero w połowie 2006. Dla tej jednej gry postanowiłem kupić sobie plejaka. Nie lubię czekać. A Snake Eater jest grą wybitną z tego co wyczytałem i zobaczyłem na trailerach i gameplayach. Jestem fanem zarówno MGS'a jak i Splintera. Te gry trzęsą cały gatunkiem stealth-action (czyli skradankami). Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez nadmundo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Kiedy, kiedy, KIEDY WYJDZIE!!!! Już mną nosi po mieszkaniu!!! Dla tej gierki byłem skłonny kupić nawet PS2 ale doszedłem do wniosku że trochę przesadzam ;). Ale jeżeli zrypią to tak jak MGS2 na PC to ja tej gry nie chcę !!! Konwersja to była totalna padaka, engine źle zrobiony i do tego chodziło to jakoś na tym sprzęcie co wtedy był na rynku...odpalcie to teraz a na 80% coś będzie nie tak (brak tekstur albo słaba wydajność, błędy w grafie...sam ubolewam bo ma MGS2 i mam z nim same problemy :(...nawet na GF2 wsio było oki a teraz same bugi :(...gra nawet nie zyskała wiele na wydajności...wiem, mam FX ale skok z GF2 MX 400 i tak był duży w innych grach a w tej niebardzo). Jdyne co mnie trzyma w nadzieji to to że gra wyjdzie jakoś szybko...jeśli nie to chyba w końcu kupię tego PS2 (ponoć po E3 ma stanieć ;) ). Czekam jak wy bo to REWELACYJNA gra. Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...