sinus Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Aerogate II jest juz od jutra dostepny w PC Cooler! :twisted: Chyba bede pierwszym klientem... Cena 225 PLN! Troszku duzo, ale według mnie jest ladniejszy od Muszkietera, a napewno bardziej funkcjonalny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 no cudenko ale kasy brak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Wypasiona zabawka, tylko ta cena :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 fajne to jest i duzo bardziej funkcjonalne, ale ta cena. chociaz biorac pod uwage cene musketera lub paneli vanteca to nie jest on taki drogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 ee cena nie jest taka duża - w porównaniu do TT to wygląd jest super (ten blue LCD) ja go chyba też kupię - ale najpierw kilka innych rzeczy jest ważniejsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 W Siriusie deklarowali się że będzie poniżej 200... poczekamy zobaczymy :) PS. sam jestem bardzo napalony na niego, ale sie zastanawaim czy go zakupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 no to zamowionko juz poszlo... :) ktos chce kupic panel Thermaltake Hardcano 9 ? arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 a ja wkopałem po 190pln :) ale nie powiem gdzie :/ bo mnie o krypte posądzicie - szukajcie a znajdziecie :) A zabawka naprawdę z#@2sta!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 a ja wkopałem po 190pln :) ale nie powiem gdzie :/ bo mnie o krypte posądzicie - szukajcie a znajdziecie :) A zabawka naprawdę z#@2sta!!! ... jakie to polskie... wiem ale nie powiem... no comments... :( ale dzieki temu straciliscie jednego klienta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 a ja wkopałem po 190pln :) ale nie powiem gdzie :/ bo mnie o krypte posądzicie - szukajcie a znajdziecie :) A zabawka naprawdę z#@2sta!!! Jak nie masz zamiaru mowic gdzie/skad, to po kiego ...ja piszesz ten post ?? :evil: Jestes poszkodowany przez warunki atmosferyczne, czy tylko 12 letnim cycem z piaskownicy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 a ja wkopałem po 190pln :) ale nie powiem gdzie :/ bo mnie o krypte posądzicie - szukajcie a znajdziecie :) A zabawka naprawdę z#@2sta!!! zalosny jestes ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 No powiedz! NIe bądz taki... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 widzieliscie ze ma 7 kolorow podswietlania galy :) miodzio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Panelik jest jusz dostępny w siriusie za 199 zeta :P a oto link http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6954&sid=1 pozdro spider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Aerogate II jest juz od jutra dostepny w PC Cooler! :twisted: Chyba bede pierwszym klientem... Cena 225 PLN! Troszku duzo, ale według mnie jest ladniejszy od Muszkietera, a napewno bardziej funkcjonalny! Jest taniej :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15487511 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 marer -troche ot co znaczy w Twego podpisu 9500p@9700pro???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 marer -troche ot co znaczy w Twego podpisu 9500p@9700pro???? Po wymianie biosu karta w windozie identyfikowana jest jako 9700 pro :D Wyniki w na tym radku ponad 15k ....kości infineon 3,3 ns o/c 385/315 ...brak radiatorów na pamięciach (w planach radiatorki na BGA) GG 3478901 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 ehhee- no ta ale szyna 128bit dalej jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 :arrow: penelik jest cudny (przynajmniej tak wyglada na fotkach). funkcje ma niczego sobie. szukam kasy na takie cudo i moze w przyszlym miesiacu sprawie sobie takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Ja wczoraj zamówiłem w 4max.pl . Ciekawe jak będe się komponował z moim nowym modem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Ja wczoraj zamówiłem w 4max.pl . Ciekawe jak będe się komponował z moim nowym modem :]:arrow: w 4max.pl drogo... trzeba bylo brac w sirius.pl (199 zl) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 ehhee- no ta ale szyna 128bit dalej jest :( jakoś się przeżyje :D pozdroffka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 hyh, jest boski :) gdzie moja kasa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 juz nigdzie go nie ma w rozsadnej cenie :( (200zl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Ja wczoraj zamówiłem w 4max.pl . Ciekawe jak będe się komponował z moim nowym modem :]:arrow: w 4max.pl drogo... trzeba bylo brac w sirius.pl (199 zl) :) Trzeba było mi to powiedzieć parę dni wcześniej :evil: :evil: . BTW kiedy dostane tą paczkę ??!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 pawilem sie nim i musketterem na zjezdzie. Oba sa fajne, ale na aero zachorowalem. Male dzielo sztuki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 hehe... ja juz znalazlem lekarstwo na ta chorobe ... zakupilem aerogate niestety nie mialem na to recepty i bylo pelnoplatne :( :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 w siriusie maja byc pod koniec sierpnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 hehe... ja juz znalazlem lekarstwo na ta chorobe ... zakupilem aerogate niestety nie mialem na to recepty i bylo pelnoplatne :( :) arthx ja tez bede chcial sie wyleczyc, ale pochodze po lekarzach i moze ktorys mi recepte wypisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Znów pojawił się na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15639288 -199zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...