Jump to content

jamukasz

Stały użytkownik
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Skąd
    k-p 15km od choj.

jamukasz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. :rolleyes: edit: szpanuje przed laikami (?) :)
  2. Oploty byłyby super, ale mnie nie stać :) , a z kablami zrobiłem porządek, ale i tak wyglądają tak jak przedtem, zadużo ich tam żeby je jakoś elegancko ułożyć...
  3. Od neonów spaliły się inwertery, ale jak widać już są naprawione i to juz koniec, zdjęcia i filmik z youtube w pierwszym poście...
  4. Jest czerwone podświetlenie, teraz wyjeżdżam na jakiś tydzień, a potem pobawię się z tym UV i będzie koniec, dodatkowo wepchnąłem radiatory z starego zasilacza w chłodzenie NB i temp spadł o ok. 5*C , » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "..." a czerwony z niebieskim daje fiolet. Czad :) galeria --> http://img204.imageshack.us/gal.php?g=img01751024x768.jpg
  5. eee tam... :) Niebieskie diody zamontowane, ale UV i podświetlenie biurka nie chce działać... napięcie niby jest, diody i katody na tym samym kablu i kicha.... galeria --> http://img139.imageshack.us/gal.php?g=img01481024x768.jpg @Sobota Nie odpisałem bo byłem na wakacjach, jak wszysko skończę to dam fote, ale dla ciebie to chyba będzie jednak lepsze CNC ;)
  6. No właśnie nie moge rozpykać tego oświetlenia, jak podłącze wentylator to chodzi, jak katody to juz nie... próbuje zrobić jakąś artystyczną nowym aparatem,pomału wychodzą... :lol2:
  7. czemu nic nie świeci ? a rybki spoko... te przezroczyste 3zł za sztuke, odporne na wszytko a wszyscy odwiedzający sie nimi zachwycają :)
  8. schowałem :) http://www.youtube.com/watch?v=P8KKqPiGFdQ
  9. spoko zdjęcia będą, jeszcze oświetlenie i parę szczegółów do dopracowania... ;)
  10. Nie było update bo chłodnica znowuż przeciekała, a do najbliższego sklepu 15km :) Parę zdjęć wrzucam, a jak już wszystko dokończę to temat w dziale wc założę. likn do galeri --> http://img199.imageshack.us/gal.php?g=img0045wmp.jpg
  11. Wiem, wiem miało być fajnie a wyszło jak zwykle :) Jak niedam do jutra update to znaczy, że nieumyślnie zabiłem kompa...
  12. Witam, niedawno nie wiedzieć dlaczego przestały mi działać dźwięki systemowe w Windows XP sp3 i w przeglądarkach. Piosenki w WMP i Winamp działają, ale na YouTube już nie... proszę o pomoc bo już parę godz. siedzę na Googlach i nic... ps. dodałem to co niby brakowało w [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32] z płyty z Windowsem, w opcjach naprawy wpisałem magiczne „chkdsk /p /r” i też nic :) jakieś pomysły? :)
  13. w sumie rzeczywiście :) nikomu się nie kojarzy... robiony na wolno, już 5 miesięcy :)
  14. Pare fotek: link do galeri: http://img29.imageshack.us/gal.php?g=hpim0401b.jpg
×
×
  • Create New...