Jump to content

Activity

Użytkownik
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutralna

About Activity

  • Rank
    Newbie
  1. No przyszedł mi nowy procek i wszystko działa ładnie tylko ze strasznie długo sie ładuje na poczatku
  2. Byłem teraz u kumpla i przełożyliśmy procesory do jego płyty i jego komputer nie pikał ani nic w sumie takie same objawy jeżeli procesor jest zepsuty to płyta też może być? A co do zasilacza to jak podłaczyłem ten jego było to samo bez zmian
  3. Nie wydaje zadnego dźwięku nawet jak zostawiłem sam procesor zasilacz i płyte główną
  4. Witam pisalem już na jednym forum ale nie potrafili mi pomóc, wiec mój problem polega na tym że dostałem komputer do naprawienia dowiedzialem się że chodził i w pewnym momęcie zgasł obraz i jak się go załącza to wszystkie wiatraki chodzą słychać jak dysk pracuje dioda od HDD się świeci ale nie ma obrazu przetestowałem karte graficzna działa bez problemu zasilacz też przełożylem do innego kompa też działał, zasilacz to 300W IMPET czytałem w FAQ że to tykająca bomba ;D robiłem wszystko to co pisaliście w tym FAQ ale nie pomogło kupiłem nową płytę główna nie pomogło dokupiłem też procesor pod tego socketa też nic ma ktoś jakieś pomysły ? ram jest sprawny bo przekładałem inny też nie pomogło w sumie to myśle że może ten zasilacz za małe napięcie wytwarza ale przełożyłem zasilacz 400W nie pomogł w sumie to też zaden markowy z Q-tec ja już nie wiem co z tym komputerem jest nie tak
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.