Jump to content

HardPlayer

Użytkownik
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutralna

About HardPlayer

  • Rank
    Newbie
  1. Ok, jestem w ustawieniach IPv4. Mam do uzupełnienia IP i DNS. Skąd je wziąć? I skąd wziąć adres serwera DNS do ustawienia IPv6?
  2. Jak, gdzie? W telefonie? To Symbian (Nokia 500), więc nawet nie wiem czy będzie taka opcja.
  3. Z tego liveboxa korzysta tylko komputer stacjonarny (podłączony kablem) i teraz chciałem się połączyć poprzez wifi w telefonie. A DHCP może tak mieszać w łączności wifi? Może jego ustawienia są odpowiedzialne za to, że coś nie działa?
  4. W zakładce łącznośc bezprzewodowa znajduje się możliwość wyłączenia filtracji, więc myślę, że tak.
  5. Trzeba, ale to nic nie daje. Natomiast filtrację mac-ów wyłączyłem.
  6. Witam. Jestem posiadaczem archaicznego sprzętu jakim jest LiveBox v.1 i mam z nim problem. Próbując się połączyć z internetem za pośrednictwem WiFi w telefonie (znajduje WiFi i łączy się bezproblemowo), nie mogę przeglądać internetu. Nie wiem co się dzieje. Dodam, że telefon bezproblemowo łączy się z innym routerem. Zauważyłem również, że po połączeniu w szczegółach połączenia WiFi brama i maska podsieci to same zera. Macie jakiś pomysł? Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
  7. Po pierwsze, przepraszam za zły dział. Po drugie, ja chcę kupić komputer do 3000zł. A modele, które podałem się nie nadają?
  8. Witam. Chciałbym kupić nowy laptop. Niestety nie wiem na jaki się zdecydować. Oglądałem różne aukcje i wyróżniłem dwie: - Asus X53SV K53SV i7-2670QM 8GB 750GB 7200obr GT540 (2254650572) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - Laptop Asus X73SD K73SD i7-2670QM 8GB 500GB GT610 (2254649232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jeżeli nie opłaca się ich wybierać, to poradźcie mi jaki mam kupić. Komputer będę wykorzystywał m.in. do gier, internetu i w zasadzie tyle. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, HardPlayer.
  9. MoBo: ASUS P5GD1-FM PSU: Tacens Radics IV- 450W RAM: Samsung 1GB Procesor: Intel Celeron D 336, 2800 MHz (21 x 133)
  10. Witam! Mam problem z moją nową kartą graficzną HD5450. Otóż gdy zainstaluję ją w jednym z moich portów PCI-E komputer nie reaguje na polecenie uruchomienia go. Nawet BIOS nie wydaje żadnego dźwięku, a gdy ją wypnę komputer normalnie się uruchamia. Inne karty graficzne działają normalnie, jedynie ta przyprawia mnie o ból głowy. Ciekawostką jest to, że na komputerze mojego przyjaciela flerna karta działa bez zarzutów. Nie wiem co począć. Z góry dziękuję za zainteresowanie moim problemem. Pozdrawiam.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.