Jump to content

Makumba_Ska

Stały użytkownik
  • Content Count

    79
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutralna

About Makumba_Ska

  • Rank
    Uczestnik
  1. Ja swojego też dziś rozkręciłem i nic , dalej cykał tak dziwnie , pewnie głowica padła , bo to od niej szły te dźwięki.. , wyrzuciłem do kosza , wszystkie dane.. zdjęcia z tylu lat.. ehh .. , myślałem , że trzymam je na zewnętrznym to będą bezpieczne.. bywa i tak.. temat można zamknąć.
  2. Sprawdziłem inny kabel i to samo.. czyli dysk padł? da się odzyskać dane jakoś?
  3. To samo na innym laptopie , wykrywa go tylko jako cd rom i tyle , przez WD Utilies go widzi , ale ma 0 bajtów i żadnej opcji nie można uruchomić typu skanuj dysk itp.. , po nim chyba , da radę odzyskać jakoś dane ?
  4. Witam. Chciałem zgrać pliki na mojego WD'ka i nie widzi go po podłączeniu tzn , wykrywa , że łączy , ale nie mogę dojść do plików , a jeszcze kilka dni temu działał , nie upadł ani nic fizycznie się z Nim nie działo , zauważyłem , że tak dziwnie pracuje po podłączeniu (link) , w menadżerze urządzeń w zarządzaniu dyskami , go wykrywa , ale nie mogę zainicjować (screen) , zawsze podłączałem od razu wczytywałem go bez problemu.. https://voca.ro/lECqoqn38GV
  5. Dziękuje za sugestię reyden , przekażę dla kolegi , być może się zdecyduje , 16gb ramu to nie za mało jak na SW?
  6. Przepraszam coś namieszałem z edycją postu 😉
  7. Witam. Znajomy potrzebuje zestawu (jednostka + monitor) do pracy w solidworks do tworzenia projektów + chciały pograć w nowsze gry od czasu do czasu , fajnie jakby można było się wyrobić do 5000 , proszę o pomoc i sensowne propozycję , pozdrawiam.
  8. Działa!!!! Po instalacji tych sterowników , i odznaczenu opcji sink audio! DZIĘKUJE CI BARDZO DOBRY CZŁOWIEKU! Jak doszedłeś do tych sterowników , po indytyfikatorze sprzętu? Pozdro jeszcze raz! Miłego wieczoru Zabuza , jakby coś się zepsuło będę się odzywał na PW żeby nie śmiecić na forum ! Pozdrawiam!
  9. To musi być coś , że jak odpalam urządzenie to od razu ten żółty trójkąt się pojawia , albo z usługami , bo jak jest zaznaczone "Obiekt sink audio" to przy próbie połączenia wystąpił błąd , jak są inne opcje zaznaczone np zestaw słuchawkowy to łączy , ale i tak dźwięk idzie z głośników..
  10. USB\VID_0489&PID_E032&REV_0112 USB\VID_0489&PID_E032 BTH\MS_BTHBRB
  11. Uwaga polaczylo , ale leci mi dzwiek z lapka a w urzadzeniach do odtwarzania dalej to samo czyli glosniki odpalone na zielono , a sluchawki na czerwono hmmm ? w uslugach glosnika zaznaczylem zestaw sluchawkowy to polaczylo , ale dzwiek idzie z lapka jakos tak juz robie wszystko na chybił tafił
  12. Dalej nic.. to samo , zrestartowałem głośnik i nic , jedynce co mogę jeszcze powiedzieć to , że niby są sterowniki itp , ale te co zawsze instalowałem ze str lenovo bluetooth to przy instalacji napisane , że niepoprawny sterownik (appropoite driver installer czy coś takiego) już nie mam siły nie wiem o co chodzi.. P.S:Zainstalowalem stery ze str lenovo , ale manualnie , bo tam byly aterosa , broadcoma itp,.. wybrałem każdy po kolei co się dał zainstalować i teraz mam ten panel co mi się łączył zawsze , ale napisane , że wystąpił błąd , już blizej rozwiązania jest
  13. Czasem jak kliknę "słuchaj muzyki" to na 1 sekundę pod spodem załapuje "łączenie z bluetooth" , a potem tak jakby rozłącza i nic..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.