Jump to content

GloriaValesti

Użytkownik
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutralna

About GloriaValesti

  • Rank
    Newbie
  1. Hej, Chciałbym zapytać o jedną rzecz. Obecnie posiadam zasilacz Zasilacz SilentiumPC Vero L1 500W i kompa: Karta graficzna: Gigabyte GeForce GTX 660 Płyta główna: MSI mortar B350M Pamięć: 16GB DDR 3000 Mhz (2x8GB) Procesor: Ryzen 5 1500X Dyski twarde: 500GB HDD 7200obr, 1TB HDD 7200obr i 256 SSD Planuję zmienić kartę graficzną ba Gigabyte RTX 2070 Super OC White. Czy w tym przypadku będę musiał zmienić i zasilacz na mocniejszy np 650W? Czy może jednak ten obecny wystarczy?
  2. Super. Przekonałeś mnie. Odkładam jeszcze trochę kasy i biorę wersję super. Dzięki jeszcze raz
  3. Ok, dzięki za info. To w takim razie, jeśli jeszcze mogę zapytać :) https://www.x-kom.pl/p/456600-karta-graficzna-nvidia-gigabyte-geforce-rtx-2070-gaming-8g-gddr6.html https://www.x-kom.pl/p/505287-karta-graficzna-nvidia-gigabyte-geforce-rtx-2070-super-gaming-oc-white-8gb-gddr6.html Czy różnica 300 zł naprawdę jest tego warta w przypadku tych kart?
  4. Hej. Chciałbym Was prosić o poradę. Czy możecie doradzić, która z tych kart jest mocniejsza/lepsza i jak bardzo? Gigabyte GeForce GTX 1080 WindForce III / Gigabyte GeForce RTX 2070 GAMING 8GB Wydaje mi się, że obie mają bardzo podobne osiągi, ale nie jestem pewny. Planuję jedną z tych dwóch kupić używkę ale nie wiem, która bardziej się opłaca. Chyba, że coś do 2100 (górna granica ostateczna) znajdzie się lepszego i nowego ale to tak przy okazji. Z góry dzięki za pomoc :)
  5. deckardmst, jeśli To dlaczego mi działa na dvi-d? :) W sumie i tak temat jest do zamknięcia, bo problem rozwiązany
  6. Ok, przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Aktualizacja i rozwiązanie: Okazało się, że powodem była źle działająca przełączka vga-dvid. Po zakupieniu nowej przełączki - wszystko gra i buczy :)
  7. Hej, takie pytanie mam. W lutowym zestawieniu za 2000 zł jest właśnie takie zestawienie: ASRock H110M-HDV R3.0 i G4600 (plus pozostałe parametry) https://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_luty_2018?page=0,4 Zakupiłem taki zestaw, jednak po podłączeniu komputer się nie odpala. Znaczy, komputer się uruchamia, wiatraczki się kręcą, ale nie ma żadnego Beepu, a na ekranie jest info: no cable connected. Czy może to być kwestia niezaktualizowanego biosu? Czytałem, że ta wersja płyty głównej powinna już mieć zaktualizowany bios pod tego procka, no ale... :/ Czy mogę np: wyjąć kartę graficzną i kostki ram, żeby tak na minimalu odpalić kompa, żeby to sprawdzić?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.