Jump to content

ki3x3k

Stały użytkownik
  • Content Count

    113
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutralna

About ki3x3k

  • Rank
    Uczestnik
  • Birthday 08/22/1984

Contact Methods

  • Strona WWW
    http://
  • GG
    1101518

Profile Information

  • Skąd
    Szczecin
  • Zainteresowania
    bball... black music... :]
  1. giera extra tylko jedna mnie rzecz drazni a mianowicie cienie... cholera co to za pixele takie duze jakby sa te jasniejsze no :///...
  2. odpowie mi ktos jak zrobic z ta temp w riva tunerze ??????????
  3. powiedz cos wiecej bo narazie nic nie wiem w dalszym ciagu :]
  4. mozecie mi powiedziec jak wlasnie zrobic to zeby ta temp sie pokazywala z tego riva tunera w rogu ekranu w 3d ??
  5. hmm to mi sie chyba trafil dobry egzemplarz... pamiatki przy 1200 mi nie robia artow w gierach no moze w marku jakis tam arcik przeleci malutki... przy 1100 nie ma takowych wogole... rdzen 560... czekam na chlodzenie i odrazu vmod zeby chociaz te 600 na rdzeniu bylo ;]... jak na teraz to bierz asusa ;)
  6. a powiedzcie mi jakie stery sa najwydajniejsze ??pcmax na jakich lecisz ??77.77 ??... pozdrawiam
  7. no to ja sie pochwale... moja byla karta geforce 2mx winfasta a konkretnie sh pro 5 ns pamieci leciala 250/250... vmod leciuski zrobiony na rdzeniu... chlodzenie standardowe + przeszlofowane i podlozona blaszka miedziana... w 3dmarku01 +-3500 pkt...
  8. my bad... my bad... ;)
  9. ok :]... strasznie mnie denerwuje ten test taktowan wrr :/... w riva tunerze tez jest cholerstwo nie da sie tego jakos wylaczyc ?? w sterownikach cos sie pozmienialo?? poprzednio 77.77 jak dobrze pamietam byly najwydajniejsze a jak sie ma sprawa teraz ??
  10. witam !!! powiedzcie mi czy everest nie oszukuje co do temp na grafie?? w sterach nvidii mam 40C a w everescie 35 na GPU :]...takze juz sam nie wiem ktory klamie;/
  11. ki3x3k

    Compaq...

    oki... a juz myslalem ze to jakas awaria :/... teraz sprawdizlem jak sie rozgrzeje to wraca idealnie na miejsce ;]... pozdrawiam
  12. ki3x3k

    Compaq...

    witam... mam taki problem po wlaczniu komputera po jakims tam czasie odpoczynku(wylaczenia monitora na godzinke dwie etc. ;)) obraz na monicie w windowsie jest zawsze ciutke przesuniety do gory i w bok ze za kazdym razem musze poprawiac(po jakiejs tam chwileczce(tak jakby nie wiem sie rozgrzal ?) sam sie tak jakby koryguje ale nie do konca(jestem perfekcjonista;))... jak monit jest na chwilke tylko wylaczony i zaraz spowrotem po krotkim czasie wlaczony to wszystko jest ok... czego to moze byc przyczyna ze po dlugim czasie tak sie obraz lekko przesuwa??
  13. ki3x3k

    Far Cry

    qrde powiedzcie mi jak wlaczyc w farcry zeby dzialaly glosniki w systemie 5.1 ??... przestawiam w opcjach i nic [gluteus maximus]... na intro pcozatkowym dzialaja wszystkie a juz samo menu i gra to dzialaja 2 i subwoofer :/... plizz help
  14. thx :]... troche tak dziwnie ze az taki cieply... ale mnie uspokoiles... c'ya
  15. ehh odpowie ktos na moje pytanie ??:]
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.