Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Mhz'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Najważniejsze
    • Podstawowe Zagadnienia
    • FAQ
    • Nowości
    • O forum
    • O serwisie
  • Sprzęt i Podkręcanie
    • Co kupić?
    • Procesory i płyty główne
    • Karty Graficzne
    • Pamięci RAM
    • Inne Komponenty
    • Elektronika
    • Alternatywne Platformy
    • Ekstremalne Podkręcanie
  • Urządzenia mobilne
    • Laptopy (notebooki) i urządzenia przenośne
    • Co kupić? - Notebooki, Laptopy i inne
    • Telefony komórkowe
    • Co kupić? - Telefony / smartfony / phablety / tablety
    • Android - urządzenia i software
    • Apple iOS - urządzenia i software
    • Tablety - sprzęt
  • Chłodzenie i Modyfikacje
    • Chłodzenie Konwencjonalne
    • Chłodzenie Wodą i Inne Metody
    • Modyfikacje
  • Oprogramowanie
    • Microsoft Windows
    • Oprogramowanie
    • Sterowniki & Biosy
    • Unix & Linux & inne
    • Programowanie
    • Centrum Bezpieczeństwa
  • Sieci Komputerowe i Internet
    • Sprzęt Sieciowy & Wi-fi
    • Oprogramowanie Sieciowe
    • Providerzy
  • Inne
    • Gry
    • Ośla łączka
    • Prezentacje
    • Fotografia cyfrowa i grafika
  • Archiwum - Tylko do odczytu
    • ARCHIWUM: Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje
    • 2003: Sprzęt
    • 2003: Podkręcanie
    • Socket 462(A)/Slot A
    • Seti@Home & UD & inne
    • Socket 370/Slot 1
    • Pentium, K5, K6, 486, Cyrix, VIA (Epia) i inne
    • Windows Phone - urządzenia i software

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Strona WWW


GG


Jabber


Skype


Skąd


Zainteresowania

Found 1 result

  1. Witam! Zamieniłem swojego GTX'a 660 na Gigabyte HD 7970 3gb i mam pewien problem... Przed zainstalowaniem sterowników karta działa, po zainstalowaniu sterowników (ze strony AMD), obraz zanika przy ładowaniu sie systemu Windows (zawsze w tym samym momencie). Monitor nie przechodzi w stan "uśpienia", bo dioda nie mruga, znaczy to że ma stałe połączenie z kartą i widzi tą karte, zresztą ekran wtedy jest podświetlony. Co dziwne w trybie awaryjnym wszystko działa, karta daje obraz i nie wywala artefaktów, nie grzeje sie - nic z tych rzeczy. Sprawdzałem u kolegi na wejściu HDMI (u siebie mam DVI) czy będzie inaczej - ale jest tak samo. Sprawdziłem też czy jego GTX 460 zadziała u mnie w komputerze i działa wszystko ładnie. Myślę więc że problem jest w samej grafice - ale czym to może być spowodowane? Mój komputer: Gigabyte HD 7970 3gb Monitor: LG FLATRON E2242 Goodram 2x4gb 1600Mhz i5 3470 Zasilacz: XFX XTR 650 +80 gold Płyta: Gigabyte b75m-d3v WIN7 64bit Szukałem już tematów o tym problemie ale albo nie trafiłem na odpowiednie ale po prostu nie ma odpowiedzi...Proszę o pomoc bo martwi mnie to, dla mnie to droga karta :/ Pozdrawiam!
×
×
  • Create New...