Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Problem z instalacją'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Najważniejsze
    • Podstawowe Zagadnienia
    • FAQ
    • Nowości
  • Sprzęt i Podkręcanie
    • Co kupić?
    • Procesory i płyty główne
    • Karty Graficzne
    • Pamięci RAM
    • Inne Komponenty
    • Elektronika
    • Alternatywne Platformy
    • Ekstremalne Podkręcanie
  • Urządzenia mobilne
    • Laptopy (notebooki) i urządzenia przenośne
    • Co kupić? - Notebooki, Laptopy i inne
    • Telefony komórkowe
    • Co kupić? - Telefony / smartfony / phablety / tablety
    • Android - urządzenia i software
    • Apple iOS - urządzenia i software
    • Windows Phone - urządzenia i software
    • Tablety - sprzęt
  • Chłodzenie i Modyfikacje
    • Chłodzenie Konwencjonalne
    • Chłodzenie Wodą i Inne Metody
    • Modyfikacje
  • Oprogramowanie
    • Microsoft Windows
    • Oprogramowanie
    • Sterowniki & Biosy
    • Unix & Linux & inne
    • Programowanie
    • Centrum Bezpieczeństwa
  • Sieci Komputerowe i Internet
    • Sprzęt Sieciowy & Wi-fi
    • Oprogramowanie Sieciowe
    • Providerzy
  • Inne
    • Gry
    • Ośla łączka
    • Prezentacje
    • Fotografia cyfrowa i grafika
  • Archiwum - Tylko do odczytu
    • ARCHIWUM: Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje
    • 2003: Sprzęt
    • 2003: Podkręcanie
    • Seti@Home & UD & inne
    • Sprzedam
    • Kupię
    • Inne

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Tlen


Strona WWW


GG


Jabber


Skype


Skąd


Zainteresowania

Found 2 results

  1. Cześć to mój pierwszy temat i pierwszy problem którego nie udało mi sie rozwiązać samemu więc proszę bądźcie wyrozumiali Posiadam nową płytę główną Biostar TZ77XE4 procesor i5 2500k karte graficzną Radeon 6770 HIS FAN 1GB i 2 kości ram Kingston HyperX DDR3 4GB 1600MHz CL9 gdy włączam komputer wyświetla si komunikat: (nawet jeśli nie ma podłączonego dysku dvd-romu a grafika jest pobierana z procesora i karta graficzna jest odłączona) Nastepnie powinien być komunikat czy odpalić system z płyty cd lecz go niema mimo że płyta z Windowsem jest w napędzie dysk i napęd jest widoczny w biosie a uruchamianie systemu jest ustawione z priorytetem na dvd-rom (chyba) Proszę o pomoc jeśli chodzi o zdjęcia to mogę porobić więcej i dorzucam jeszcze stronę z instrukcją http://www.biostar.c...on.php?S_ID=582
  2. Cześć, Mam problem przy instalacji Windowsa 7 64bit. Przeglądałem kilkanaście tematów, ale nie udało mi się znaleźć odpowiedzi. Cała instalacja przebiega w zasadzie pomyślnie aż do końcowego momentu. Po zainstalowaniu Windowsa system przygotowuje pulpit do startu, później wyłącza się i włącza ponownie. I tu zaczyna się problem. Komputer uruchamia się do momentu aż pojawi się komunikat: "Dowolny klawisz spowoduje rozruch z dysku CD lub DVD". Jeśli nie nacisnę nic po prostu się zawiesza i nie uruchamia się dalej. Po naciśnięciu klawisza instalacja uruchamia się od początku. Z góry dziękuję za pomoc
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.