Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'nie uruchamia'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Najważniejsze
    • Podstawowe Zagadnienia
    • FAQ
    • Nowości
  • Sprzęt i Podkręcanie
    • Co kupić?
    • Procesory i płyty główne
    • Karty Graficzne
    • Pamięci RAM
    • Inne Komponenty
    • Elektronika
    • Alternatywne Platformy
    • Ekstremalne Podkręcanie
  • Urządzenia mobilne
    • Laptopy (notebooki) i urządzenia przenośne
    • Co kupić? - Notebooki, Laptopy i inne
    • Telefony komórkowe
    • Co kupić? - Telefony / smartfony / phablety / tablety
    • Android - urządzenia i software
    • Apple iOS - urządzenia i software
    • Windows Phone - urządzenia i software
    • Tablety - sprzęt
  • Chłodzenie i Modyfikacje
    • Chłodzenie Konwencjonalne
    • Chłodzenie Wodą i Inne Metody
    • Modyfikacje
  • Oprogramowanie
    • Microsoft Windows
    • Oprogramowanie
    • Sterowniki & Biosy
    • Unix & Linux & inne
    • Programowanie
    • Centrum Bezpieczeństwa
  • Sieci Komputerowe i Internet
    • Sprzęt Sieciowy & Wi-fi
    • Oprogramowanie Sieciowe
    • Providerzy
  • Inne
    • Gry
    • Ośla łączka
    • Prezentacje
    • Fotografia cyfrowa i grafika
  • Archiwum - Tylko do odczytu
    • ARCHIWUM: Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje
    • 2003: Sprzęt
    • 2003: Podkręcanie
    • Seti@Home & UD & inne
    • Sprzedam
    • Kupię
    • Inne

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Strona WWW


GG


Jabber


Skype


Skąd


Zainteresowania

Found 2 results

  1. Witam Dziś dokonałem dość dużo ważących aktualizacji systemu windows 10 ( jesiennych) po uruchomieniu PC zorientowałem się że GeForce Experience nie wyświetla zawartości oprogramowania w zamian ukazuje ciemne tło.. kursor myszki jednak wyczuwa w tym oknie opcje do wybrania, ale ich nie widać. wina nie leży chyba jednak po stronie oprogramowania bo celowo odinstalowałem je i ponownie pobralem ze strony oficjalnej nvidia i nadal to samo , ma ktoś jakieś pomysły na rozwiazanie problemu ? a tak swoją drogą to ta aktualizacja dość dziwna że stworzyła folder jako stary system gotowy do usuniecia ktora zajmuje 8 GB
  2. Kupiłem używany zasilacz Chieftec 450W. Działający obecnie to AKyga 500W LPK 30. Reszta sprzętu: Athlon II 250 (wymieniam na Phenom 965 i też mam obawy czy sekcja zasilania w tej płycie go wytrzyma), Asus M4N68T-M LE, jeden dysk 7,2 500gb, 750Ti Akyga spisuje się dobrze, stabilnie. Phenoma już boje się zamontować na nim. Co do Chiefteka. Dioda płyty się świeci, ale nie ma żadnej reakcji po naciśnięciu przycisku włączania. Zadnej reakcji. Sprzedający wysłał mi taki pomiar i niby działa Uszkodzony został mi sprzedany? Co można zrobić? A może podłączyć Phenoma który żre 70W więcej do tego Akyga i się nie bać?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.