Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'social club'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Najważniejsze
    • Podstawowe Zagadnienia
    • FAQ
    • Nowości
  • Sprzęt i Podkręcanie
    • Co kupić?
    • Procesory i płyty główne
    • Karty Graficzne
    • Pamięci RAM
    • Inne Komponenty
    • Elektronika
    • Alternatywne Platformy
    • Ekstremalne Podkręcanie
  • Urządzenia mobilne
    • Laptopy (notebooki) i urządzenia przenośne
    • Co kupić? - Notebooki, Laptopy i inne
    • Telefony komórkowe
    • Co kupić? - Telefony / smartfony / phablety / tablety
    • Android - urządzenia i software
    • Apple iOS - urządzenia i software
    • Windows Phone - urządzenia i software
    • Tablety - sprzęt
  • Chłodzenie i Modyfikacje
    • Chłodzenie Konwencjonalne
    • Chłodzenie Wodą i Inne Metody
    • Modyfikacje
  • Oprogramowanie
    • Microsoft Windows
    • Oprogramowanie
    • Sterowniki & Biosy
    • Unix & Linux & inne
    • Programowanie
    • Centrum Bezpieczeństwa
  • Sieci Komputerowe i Internet
    • Sprzęt Sieciowy & Wi-fi
    • Oprogramowanie Sieciowe
    • Providerzy
  • Inne
    • Gry
    • Ośla łączka
    • Prezentacje
    • Fotografia cyfrowa i grafika
  • Archiwum - Tylko do odczytu
    • ARCHIWUM: Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje
    • 2003: Sprzęt
    • 2003: Podkręcanie
    • Seti@Home & UD & inne
    • Sprzedam
    • Kupię
    • Inne

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Strona WWW


GG


Jabber


Skype


Skąd


Zainteresowania

Found 1 result

  1. Cześć, Ogółem, to wczoraj zakładali mi neta. Nie jest on jakiś zły - jest szybki, nie drogi itd. Ale ciekawi mnie jedna rzecz - dlaczego stronka (chyba właśnie tylko ta) Rockstar Social Club mi się nie wczytuje. Launcher też mi się nie włączał, to go odinstalowałem. Internetu używam przez router, ale przez bezpośrednio przez switcha też próbowałem, lecz to nic nie daje. Korzystając z innego tematu, który zobaczyłem na tej stronie, zmieniłem maskę podsieci, ale to także nic nie dało. Nie wiem co mogę zrobić. Ewentualnie co mi przychodzi do głowy, to tylko zadzwonić do dostawcy internetu, aby się ich popytać o co chodzi, ale najpierw zdecydowałem, że zapytam się o co chodzi tutaj. Ktoś ma jakiś pomysł?
×
×
  • Create New...