Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'włączenie'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Najważniejsze
    • Podstawowe Zagadnienia
    • FAQ
    • Nowości
  • Sprzęt i Podkręcanie
    • Co kupić?
    • Procesory i płyty główne
    • Karty Graficzne
    • Pamięci RAM
    • Inne Komponenty
    • Elektronika
    • Alternatywne Platformy
    • Ekstremalne Podkręcanie
  • Urządzenia mobilne
    • Laptopy (notebooki) i urządzenia przenośne
    • Co kupić? - Notebooki, Laptopy i inne
    • Telefony komórkowe
    • Co kupić? - Telefony / smartfony / phablety / tablety
    • Android - urządzenia i software
    • Apple iOS - urządzenia i software
    • Windows Phone - urządzenia i software
    • Tablety - sprzęt
  • Chłodzenie i Modyfikacje
    • Chłodzenie Konwencjonalne
    • Chłodzenie Wodą i Inne Metody
    • Modyfikacje
  • Oprogramowanie
    • Microsoft Windows
    • Oprogramowanie
    • Sterowniki & Biosy
    • Unix & Linux & inne
    • Programowanie
    • Centrum Bezpieczeństwa
  • Sieci Komputerowe i Internet
    • Sprzęt Sieciowy & Wi-fi
    • Oprogramowanie Sieciowe
    • Providerzy
  • Inne
    • Gry
    • Ośla łączka
    • Prezentacje
    • Fotografia cyfrowa i grafika
  • Archiwum - Tylko do odczytu
    • ARCHIWUM: Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje
    • 2003: Sprzęt
    • 2003: Podkręcanie
    • Seti@Home & UD & inne
    • Sprzedam
    • Kupię
    • Inne

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Strona WWW


GG


Jabber


Skype


Skąd


Zainteresowania

Found 1 result

  1. Witam serdecznie. Piszę z prośbą o pomoc. Mój problem polega na tym że, po złożeniu "nowego pc"(wymiana ram, płyty głw, karty graf, procesora) komputer nie chce sie włączyć. Na ułamek sekundy odpalają wentylatory na karcie procesorze i obudowie po czym stają i znowu odpalają. Jest to bezgłośne. Specyfikacja: Stary zasilacz: Foltron fsp460-60GHN - z tego co pamietam 12v ~408w Ram Goodram 8gb 1333 cl9 Gigabyte h81m-hd3 Geforce gigabyte gtx 950 OC Intel i3 4170 3,7ghz obudowa CM elite 370 stara. Dystanse na obudowie przykręcone odpowiednio. Baterie wyciągałem, Cmos czyściłem. Mogę udostępnić foto lub video jeśli istnieje taka potrzeba. Nie mam juz pomysłu o czym zapomniałem bądź w czym może tkwić problem. Dodam że przed wymiana podzespołów wszytko chodziło dobrze. Po prostu upgrade PC.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.