KyCoL Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Test znajduje sie TU Powiem tylko ze jestem pod wrazeniem :o ale kreci sie slabo.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 eee, mi jakieś krzaki wychodzą :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 bo to po chinsku :) ale wszystko jest obrazkowo zrozumiale :D podkreca go na plycie iwill i epox na jednej wykrecil 1.9 na drugiej 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 no ale 10x200mhz!!! to jest FSB400!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 ble.. tez mi cos :P jakby z zablokowanym mnoznikiem hulal na 200 fsb.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Az by sie chcialo takiego miec :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...