Gość Widmo90 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Która firma jest najlepsza produkująca ram??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 BMW ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 A chodzi ci o chipy pamięci, czy o całe moduły ?? Jeśli o układy to: Samsung,Hynix,Winbond Jeśli banki to: OCZ, Corsair, Mushkin, Podałem tu moim zdaniem 3 najlepszych w swojej dziedzinie, za błędy w nazwach jeśli wystąpiły to sorry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 zgadzam sie z przedmowca tylko ja bym powiedzial ze MUSHKIN, ocz i corsair :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Ja raczej podałem nie który jest najlepszy, ale 3 najlepszych :] Bo jeśli tak to ja bym ustawił to: Samsung, winbond, Hynix i Mushkin, Corsair, OCZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...