reaktiv Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Witam mam taki maly problem. Mam Radeona 9000 64mb. 1-y problem to, to ze niemoge zainstalowac oryginalnych sterowników. Aktualnie mam zainstalowane Omegi 2.5.90(beta) i tylko Omegi mi dzialaja. Dlaczego nielapie tych oryginalnych catalystów?? 2-gi problem to, to ze w grach np.NFS:U2 osoby z GF4mx400 twierdza ze im gra dziala dobrze i sie wogole nietnie a mi na mojej sie od czasu do czasu zatnie, a w niektorych miejscach zwalnia gra tak jakby miala 1-2 FPS-y :/ Tak samo w CoD, FPS mi skacza od 30-50-90, przewaznie od 60 do 90 i tak ciagle i tnie gre. Wiecie czego to moze byc wina?? Prosze o odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator82 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 nie sluchaj glupot ludzi ktorzy mowia ze na gf4mx im sie gra nietnie chyba ustawienia grafiki maja powylaczane detale i jezdza na najnizszej rozdzialce .!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 No dobra ale mniejsza o to jak im ta gra dziala ale dlaczego mi tnie ja tak :/ i inne przeciez niejset to slaba karta(az tak bardzo) wiec co jest grane :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Witam. Przycinanie sie gier moze byc spowodowane malo iloscia ramu, do plynnego grania w nowe gierki potrzeba min 512MB, moze tu tkwi Twoj problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 nie sluchaj glupot ludzi ktorzy mowia ze na gf4mx im sie gra nietnie chyba ustawienia grafiki maja powylaczane detale i jezdza na najnizszej rozdzialce .!!!!a nie wpadles na to znawco ze 4mx nie wyswietla efektow dx8?? :lol: i dlatego tak chodzi ladnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...