Skocz do zawartości
Ernidebest

Pomozcie z doborem laptopa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chce sobie kupic laptopa do netu i zeby jakis film na divxie mozna bylo czasem obejrzec, chodzi o to zeby za jak najmniejsza kase kupic jakiegos laptopika, na ktorym filmy nie beda przycinac

Pomozcie z doborem: Procka ile ramu itd

Z gory thx !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobacz ofertę z MediaMarkt są tam teraz bardzo tanie laptopy HP z celeronem M;40 GB HDD:256MB RAM itd...dobry sprzęt do takich rzeczy i tani(jeśli można nazwać tanim sprzęt za niecałe 4 koła)

ps:unikaj sprzętu używanego bez gwarancji-jak się coś popsuje to....kapa-ceny podzespołów są kosmiczne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam badziewie California Access CA5300 (celeron 500 256mb 6 gb dysk karta graficzna s3 trrio win 98) Zadnych problemow z netem i filamami w divx. Ale do filmow wez sobie jakiegos z porckiem P3 550 conajmniej. Poza tym wiadomo ze uzywane zawsze wiaze sie z ryzykiem lecz warto poszukac na allegro - mozna naprawde znalesc niezly sprzet za niska kase.

Aha i nawjazniejsze obejrzyj matryce LCD z 3 razy przed zakupem - wydaje mi sie ze jest to 50% komofortu pracy z laptopem (najbrdzej wkurze kiedy oglada sie film wieczorem a tu sie okazuje ze na czarnym tle, na srodku matrycy swieci sie jasny punkt). Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi