Bonjo Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Witam Mam problem :( Posiadam Windowsa XP i SP2 Bawilem sie StyleXP i chcialem zmienic sobie ekran ladowania systemu... i tak zmienilem ze teraz przed pojawieniem sie ww. ekranu sa dwa systemy do wyboru: Windows XP i Windows XP <Boot Screen> ;/ Juz mam gdzies tego bootscreena ale co zrobic zeby od razu mi sie windows wlaczal? Przywrocilem system ale mialem tyle rzeczy niepokongurowanych itp a do tego wszystko sie walilo ;/ Prosze o pomoc! Bnj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Przeedytuj plik boot.ini(na dysku C). JAk nie wiesz jak to wklej go tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Dokładnie. A konkretnie :System :arrow: zawansowane :arrow: uruchamianie i odzyskiwanie :arrow: edytuj. Otworzy się plik tekstowy w notatniku,usuń drugi wpis dotyczący Xp,jeżeli nie wiesz który wklej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...