djtomas Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 witam :D pytanie jak w temacie... jest to chyba jak narazie mało popularna marka zasilaczy w polsce, mam zamiar sobie kupić taki zasilacz: http://www.csklep.pl/product_info.php?cPat...products_id=688 i chciałbym zapytać Was... czy coś o nim wiecie? czy coś o nim słyszeliście? a może ktoś z Was miał/ma zasiłkę tej firmy :?: POzdr. PS. Znam tylko jedną osobę która używała ten zasilacz (_Vip_) ;) podobno jest cichy mimo dwóch wentyli i nawet nieźle trzyma napięcia :P ale na opinią jednej osoby nie chciałbym się sugerować :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 kiedy ktos mnie spyta co jest synonimem upierdliwosci to bez wahania podam mu twoj nick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Właśnie mam i testuje- rzeczywiście cichutki, napięcia trzyma dobrze, ale na obszerniejsze wyniki musisz jeszcze z tydzień poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 czekamy na testy ;) POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 kiedy ktos mnie spyta co jest synonimem upierdliwosci to bez wahania podam mu twoj nick :lol: Ja też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 kiedy ktos mnie spyta co jest synonimem upierdliwosci to bez wahania podam mu twoj nick :lol: Ja też. a wtedy jak ktoś mnie spyta kto najlepiej strzela z ucha to bez wahania podam nick BENITO i _Vip_ :lol: POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodi Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Widze, że topic umiera a ja również jestem zainteresowany tym zasilaczem a nic o nim nie wiem;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...