andrewthx Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 sie nad tym taganem zastanawiam,ma wnętrzności podobne do be quite, ale podobno jego temp jest wyższa,Zatem czy sam zasilacz grzeje się na poziomie chifteca? to raz a 2 to jakie są obroty wentyli w zależności od obciążenia.? :) 3 sprawa to to czy wadliwe serie są jeszcze w sprzedaży ,i czy "przypadkowo" można ją nabyć??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JADE Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 http://pclab.pl/art12794.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 hmm ... o parametry mi nie chodzi ,a raczej o doświadczenia użytkowników dotyczące temp. zasilacza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Jeżeli wszystko z zasilaczami jest w porządku, to tagan nagrzewa się trochę bardziej, ponieważ taką ma budowę(duże radiatory, wolne wiatraki). Często jest jenak odwrotnie, dlatego że w chieftecu jest uszkodzone/niewyregulowane pfc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duro Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Mam jeszcze jedno pytanko: czym różni się Topower 400w Black od Nickeled Plating i czy ktoś już kupował w sklepie Angela (pytam, bo nie chcę stracić 330zł)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Mam jeszcze jedno pytanko: czym różni się Topower 400w Black od Nickeled Plating i czy ktoś już kupował w sklepie Angela (pytam, bo nie chcę stracić 330zł)? różnią się 3 rzeczami!! 1. black ma 1 wentyl z tyłu a 2 nad prockiem natomiast nickeled plating ma jeden z tyłu a 2 na przeciwko czyli obok miejsca w którym wychodzi wiązka kabli 2. black ma dodatkową 24 pinową wtyczkę 3. black jest droższy o jakieś 20zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytekk1 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Troche dołączem się do tego tematu, też będę zmieniał zasilacz (naraziem mam +4,6V na niekręconym) i poza tymi dwoma wymienionymi myślę jeszcze o Topower 400W i ewentualnie NeoTec 4200. Głównie sie liczą parametry, chociaż też głośność. Sprzęt jak w opisie. Moje mobo ciągnie z +5V czy +12V, bo za bardzo nie wiem. Sprzęt będzie jeszcze kręcony, no i będzie około 6 wiatraków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...