GramiYoe Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Witam mam pytanie jak w temacie..... chce rozbudowac zestaw ale zalezy mi na ciszy. Czy ten Hydor jest tak samo cichy????? Aha Jaki schemat najlepiej wybrac (Mam KAdeta bedzie shroud + wentyl, C3 z x4pro chce do tego Na hdd cos zrobic i na grafike jakis bloczek)???? Pozdrawiam - dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 ja bym bez zastanawiania wybrał Hydorka.. mam, śmiga aż miło :D miałem L30 ale zamieniłem na L20. IMO do 3 bloków spokojnie wystarczy (patrz: np. kibel Chaosa, żeby nie było iż to tylko moje zdanie) a przy tym jest duuużo mniejszy i mniej buczący. właściwie L20 wogóle nie buczy ;) a co do kolejności łączenia. hmm, temat ten był wiele razy poruszany na forum.. każdy ma swoje zdanie na ten temat. u mnie np. działa tak: hydor > CPU > NB > HDD > nagrzewnica (poza budą) > hydor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 ja teraz myśle L20 czy L30 - na razie tylko 2 bloki swiftecha, ale będzie jeszcze 1 na gpu - czy l20 sobie poradzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 ja teraz myśle L20 czy L30 - na razie tylko 2 bloki swiftecha, ale będzie jeszcze 1 na gpu - czy l20 sobie poradzi ? tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 ja teraz myśle L20 czy L30 - na razie tylko 2 bloki swiftecha, ale będzie jeszcze 1 na gpu - czy l20 sobie poradzi ? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=94089 poradzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...