Skocz do zawartości
cyngiel

outlock express i tozsamosci

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam takie pytanie, gdzie outlock zapisuje pliki tozsamosci uzytkownikow, bo zmienilem mobo i dysk, ze starego dysku nie idzie odpalic windowsa zeby sobie spisac adresy itp bo nowa plyta, dlatego pytam gdzie on to zapisuje zebym mogl sobie podmienic te pliki z nowymi, bo niechce stracic wszystkich kontaktow itp a pozatym mam 3 tozsamosci a na kazdej inne adres. Wie ktos jak ten problem rozwiazac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm..

c:Documents and settingsnazwa_useraUstawienia lokalneDane aplikacjiIdentities

Przy kilku profilach w katalogu tym jest odpowiadnia ilosc katalogow wygladajacych mnie wiecej tak:

{9CEA01-CF34-4B03-B361-BC65784}

Prawdopodobnie wszelkie ustawienia i hasla profili sa wewnatrz..

Jesli przekopiowanie katalogow z tym dziwnymi nazwami nic nie da, to zaloz sobie 3 profile, a potem podmien zwartosci katalogow o tych dziwnych nazwach na zawartosci swoich ze starego Windowsa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontakty sa w plik WAB

Sciezka:

Docs & settsuser_nameDane aplikacjiMicrosoftAddress Book (lub Ksiazka adresowa) i tam jest ten plik z rozrzerzeniem WAB. Ale nie wiem, jak sprawa sie ma dla 3 tozsamosci - mozliwe, ze tez tam sa...

No a ustawienia kont (adresy serwerow i hasla) to juz nie wiem czy sa na dysku przechowywane..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi