cyngiel Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Witam mam takie pytanie, gdzie outlock zapisuje pliki tozsamosci uzytkownikow, bo zmienilem mobo i dysk, ze starego dysku nie idzie odpalic windowsa zeby sobie spisac adresy itp bo nowa plyta, dlatego pytam gdzie on to zapisuje zebym mogl sobie podmienic te pliki z nowymi, bo niechce stracic wszystkich kontaktow itp a pozatym mam 3 tozsamosci a na kazdej inne adres. Wie ktos jak ten problem rozwiazac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Hmm.. c:Documents and settingsnazwa_useraUstawienia lokalneDane aplikacjiIdentities Przy kilku profilach w katalogu tym jest odpowiadnia ilosc katalogow wygladajacych mnie wiecej tak: {9CEA01-CF34-4B03-B361-BC65784} Prawdopodobnie wszelkie ustawienia i hasla profili sa wewnatrz.. Jesli przekopiowanie katalogow z tym dziwnymi nazwami nic nie da, to zaloz sobie 3 profile, a potem podmien zwartosci katalogow o tych dziwnych nazwach na zawartosci swoich ze starego Windowsa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyngiel Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 zrobilem tak jak mi doradziles, elementy wyslane, usuniete, odebrane itp sa ale kontaktow nie ma... :cry: da sie jakos je odzyskac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Kontakty sa w plik WAB Sciezka: Docs & settsuser_nameDane aplikacjiMicrosoftAddress Book (lub Ksiazka adresowa) i tam jest ten plik z rozrzerzeniem WAB. Ale nie wiem, jak sprawa sie ma dla 3 tozsamosci - mozliwe, ze tez tam sa... No a ustawienia kont (adresy serwerow i hasla) to juz nie wiem czy sa na dysku przechowywane.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...