Holman Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 a ja mam zamierzam (cholera ile już tak można - co chwila coś sie pieprzy i nie mam zbytnio kasy) zbudować oswietlenie na superjasnych czerwonych i niebieksich 10mm diodach. jedną taką mam i zapieprza jak gupia. no wlasnie od pol roku juz zamierzasz to zbudowac :) wyobraź sobie taką sytuacje: qpiłeś właśnie mate korka 200x100cm i prubujesz ją dokleić na taśmie dwustronnej - nie działą. wnerwiony składasz kompa do kupy, odpalaszi [gluteus maximus] - ja tak zrobiłem - i co? nia założyłem cooler mastera na cpu - poszed z dymem - 415 wyłożyłem (z czego 350 porzyczyłem od babki) cholera mnie bierze już od tego. znowu tego szybko nie skończe bo mi cd-rom umiera... a na srodku pokoju czerwony stelaż na kółkach stoi... w sumie już większa część roboty za mną. cholera jutro ide z makulaturą na sqp. no ja nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic :), no coz walcz dalej, ulotki rozdawaj, szyby myj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Zobaczcie mój post ULTRA TANIE PODŚWIETLANIE :) AFAIR to użyłeś świetlówki. A zobacz pierwszy post :) K2 właśnie chce się pozbyć świetlówki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...