Skocz do zawartości
tomcyk

nie zapomnijcie o mnie:)

Rekomendowane odpowiedzi

hej wszystkim forumowiczom:)

Nie wiem w sumei czy Was to obchodzi ..czy nie .. mam nadzieje ze jednak owszem ... bo czuję sie czescia tego forum..

Nie wiem jak to ujac w słowa ..ale sprawy zyciowe moje potoczyly sie tak a nie inaczej ze siedze teraz w Londonie i probuje sie utrzymać :) i ew. uzbierac na jakas kozak maszyne( moe w koncu ) i nie wiem czy bede mial czas na wpadanie na forum tweaka...mniej pisalem ostatnio wiecej moze czytalem..ale i tak wlozylem tutaj kupe serce i wiedzy ( ktora zreszta stad czerpalem)

Nie zegnam sie z Wami no bo jak to ...tylko ten..chcialem po prostu napisac iz moge sie nie pojawiac...wiem ze to nic nie zmieni ..ze takiego poscika sobie wywale no bo i po co ..:)..ale sentymenty mi kazaly:D:D:D

Sentymenty zwlaszcza co do starej gwardii tegoż forum :)

Czymcie sie Koledzy i Kolezanki:)

Moze kiedys sie odezwe jakos :) ( tzn na pewno jak bede mial wiecej czasu ..bo teraz nie mma go zupelnie:(:(:( )

SZACUNECZEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powodzenia :D btw Tomcyk - jak wrócisz - zagadmy przychylnego modera to nam na wieczór odblokuje "po pijaku" :D

dla niekumatych... łezka się w oku kręci ;-) => http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=14768&start=0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi