tomcyk Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 hej wszystkim forumowiczom:) Nie wiem w sumei czy Was to obchodzi ..czy nie .. mam nadzieje ze jednak owszem ... bo czuję sie czescia tego forum.. Nie wiem jak to ujac w słowa ..ale sprawy zyciowe moje potoczyly sie tak a nie inaczej ze siedze teraz w Londonie i probuje sie utrzymać :) i ew. uzbierac na jakas kozak maszyne( moe w koncu ) i nie wiem czy bede mial czas na wpadanie na forum tweaka...mniej pisalem ostatnio wiecej moze czytalem..ale i tak wlozylem tutaj kupe serce i wiedzy ( ktora zreszta stad czerpalem) Nie zegnam sie z Wami no bo jak to ...tylko ten..chcialem po prostu napisac iz moge sie nie pojawiac...wiem ze to nic nie zmieni ..ze takiego poscika sobie wywale no bo i po co ..:)..ale sentymenty mi kazaly:D:D:D Sentymenty zwlaszcza co do starej gwardii tegoż forum :) Czymcie sie Koledzy i Kolezanki:) Moze kiedys sie odezwe jakos :) ( tzn na pewno jak bede mial wiecej czasu ..bo teraz nie mma go zupelnie:(:(:( ) SZACUNECZEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Powodzonka nad Tamizą :) I zawsze będzie miło jak cosik naskrobiesz jak tam Ci leci i wogóle czy było warto i czy rzeczywiście 95% brytyjek to brzydkie świnie ;) :lol: A o tłiku nie da się zapomnieć :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Powodzenia Ci życzę ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 no to miłego Tea Time ;).Trzymaj sie i pokaż że Polak potrafi:) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Powodzenia :) Wszyscy sie gdzies po swiecie rozjezdzaja... kurde :) Ale sie czasem odzywaj, ja tez jestem daaaaleko ale na tfeaka wpadam czasem... Kurde i nie zapominaj o basie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 que?? sir Afeen a Ciebie gdzie wywiało z grodu Kraka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 que?? sir Afeen a Ciebie gdzie wywiało z grodu Kraka?? Do krainy przypominajacej ta z alicji f krainie czarow, miejsca w ktorym buraki wydaja sie byc jakies wieksze... szczegolnie te z polskim rodowodem... krocej mowiac do ju es ej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 he he he Stara Gwardia :), jakbys o weteranach mowil :) powodzenia, 3maj sie tam dzielnie i nie daj sie wciagnac w jakas krolewska afere :wink: :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 trzym sie i nie daj sie herbaciazom :twisted: a co do brytyjek to TAK są paskudne :P (nasze lepsze :] ) gdzie jeszdziesz, co bedziesz robil ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 he he he Stara Gwardia :), jakbys o weteranach mowil :) (...) fkońcu nimi jesteśmy ;]]] Tomcyk na jak długo pojechałeś?? 3m się i powodzenia! PS. A to, że NASZE są lepsze to nie ma dyskusji to się wie :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 No ja nie dyskutuję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 to ty nie zapomnij o nas :) , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Stara Gwardia pamięta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Powodzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 ciau amore :D Przywieź mi pamiątke :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Stay tune! Wracaj prędko i z nowymi pomysłami. Weteranów marnować nam nie wolno. Panowie powstań!!!!!!! : "Nie rzucim Tweaka...." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 powodzonka :cry: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 3M się, i naszkrob na tweaku coś od czasu do czasu. A z brytyjkami to jest tak że klepiesz w pośladek i za 5 falą wchodzisz.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 No powodzenia, dorob sie jakies pozadnej kasy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 On juz pojechal :> A gwardia dalej pisze ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Kurcze kiedy ktos pojedzie do Szwecji?? I przywiezie mi cycata Szwedke!! (Polki rulezzz ale tak dla odmiany :> ) Powodzenia Tomcyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 niepamietm kto ale na forum jest ktos kto w szwecji siedzi ;) GL w UK :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Pojechałby kto kto do Stanów, coby nam części do kompa wysyłać... Mi jeszcze trochę czasu zostało, zanim się będzie trzeba z PL ruszyć... powodzenia w Anglii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Powodzenia :D btw Tomcyk - jak wrócisz - zagadmy przychylnego modera to nam na wieczór odblokuje "po pijaku" :D dla niekumatych... łezka się w oku kręci ;-) => http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=14768&start=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...