Skocz do zawartości
Infernal

Duron 950 i odblokowywanie mnoznika

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

Niedawno kupilem sobie nowego Durona 950 (bo staremu sie rdzen skruszyl  :oops: ).

Niby wszystko oka ,lapie za olowek i zamazuje L1 ,

odpalam ,zmieniam mnoznik i nic dalej jest 9.5x100FSB 

czy ktos moze wyjasnic mi czemu to niedziala?

musisz pozadnie zamalowac az do skutku. czasemi tak jest ze nie wszystko jest dobrze zamalowane i u ciebie cos takiego na pewno jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamalowalem , zmienilem , zerebootowalem i....

poajwil sie niebieski pasek na dole ekranu . wiec wylaczylem kompa i,wlanczam i nie wstaje czyscilem bios ,procesor i nic dalej lezy.

I napewno nie jest to wina zlego polanczenia mostkow L1 bo sprawdzalem 2 razy przed wlaczeniem :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

"]uuuu...ale mi przykro.Podkręcanie jest jak sport,a jak widomo sportowcy mają nieraz wypadki.......Myśle że ten kolarz może nie dojechać do mety....

Ladnie to ujales :)

Mialem ten procek dopiero 1 dzien :cry: :cry: i modle sie zeby to nie byla wina plyty glownej ( ale procek ma jeszcze gwarancje :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

"]uuuu...ale mi przykro.Podkręcanie jest jak sport,a jak widomo sportowcy mają nieraz wypadki.......Myśle że ten kolarz może nie dojechać do mety....

Ladnie to ujales :)

Mialem ten procek dopiero 1 dzien :cry: :cry: i modle sie zeby to nie byla wina plyty glownej ( ale procek ma jeszcze gwarancje :))

Jako powod reklamacji napisz - "Nie chce sie krecic"

To zawsze skutkuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

wiesz czasem tak jest jak sie zle mostki polaczy. sprawdz czy na innych plytach tez kompy z tym prockiem nie wstaja u kolegi lub w pracy. jesli tak jest to wytrzyj mostki L1 i polacz od nowa :D do skutku.  

p.s. jaka masz plyte?

Wytarlem mostki i dalej nie wstaje.

A moja plyta to Abit KT7A (bez raidu) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...