Skocz do zawartości
AMD55

Czy opłaca się zmienić

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czy opłaca się zmienić moje mobo na coś takiego

http://allegro.pl/show_item.php?item=33902835

Dzięki z góry

chyba nie bardzo na tym sobie za bardzo nie pokrecisz to nie jest nf7-s v2 ;] czegos takiego szukaj albo nf-7sl v2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co proszę ? Z tego co widzę jest to Abit NF7-S v2.0. A NF7-S v2.0 od NF-SL v2.0 różni się tylko i wyłącznie że S ma przejściówkę IDE>SATA a SL jej nie ma !

Kup okulary a potem pisz :!:

Przyjzyj sie dokladnie plycie wystawionej na aukcji a nie piszesz jakies farmazony :evil:

Przeciez ta plyta z aukcji to ten zaje***cie wykastrowany NF-7 pod nazwa NF7-S2 :idea:

@AMD55 lepiej se odpusc ta plyte bo to żenada niegodna Abita,poszukaj jakiegos ludzkiego NF7 z s-ata lub bez :wink: pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurde sprawdziłem i rzeczywiście Abit NF7-S2 to zupełnie co innego niż Abit NF7-S (v2.0), ja piernicze myślałem że to tylko tak, hym skrócona nazwa czy coś ale „wałek”. Sorra bo nawet do tej pory o tym nie wiedziałem, ale już wiem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym na twoim miejscu nie zmieniał płyty bo dużo ci to nie da, a będzie musiał jednak sporo dołożyć, na tym epoxie napewno fsb 200 to pikuś, do 220 chyba na nim też dojedziesz, ja bym wolał, albo kupić lepszą grafe, albo zbierać już pieniążki na nową platforme, przy okazji bekowy ten twój podpis :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no moze przesadziłem, ale nieco śmieszny jest:

- po pierwsze dane twojego kompa, troche ich za dużo, czy to aż tak ważne, że twój dysk ma ata 133, lub też że na sb masz radiator z nb

- druga sprawa to zasilacz, nie ma takiej firmy jak "Cheiftec", a druga rzecz, że szefy 350 są tylko z jednym dużym fanem 12x12, wiem bo mam, a ty masz 360

Wiem, że to drobnostki, a ja pisałem to w wcześniejszym poście jako taką ciekawostke, ale jak już chcesz to ci wytlumaczyłem :)

No i na koniec, żeby nie było, ze nic odnośnie tematu, ponawiam moj wypowiedź, nie kupuj tego abita, bo szkoda kasy, a zysk marny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi