\\ MarcO // Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Jestem posiadaczem monitora 19" NEC 991 SB od nowego ,gdy sie pochyle nad jego górną częscią słychac wyrażne dla ucha buczenie/bzyczenie :? , dzwiek ten jest stały nie ma na niego wpływu zmiana odświeżania ani rozdzielczosci (używam 1200x1024@ 85Hz). Ma ktoś taki monitor czy u was też tak jest? A jak to sie ma do innych monitorów 19"? Czy to jest normalne ? Pozdrawiam , Dzieki za pomoc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubo Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Tak, te monitory tak maja że bzyczą ale to chyba w niczym nie przeszkadza!? Tak wogóle to zepsuł mi sie po 9 miesiącach i wczoraj odebrałem go z serwisu, narazie działa ale jak długo to zobaczymy. Zraziłem sie do firmy NEC i poza tym że obraz żyleta to chyba nie polecałbym tego monitora. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
\\ MarcO // Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Ja przy wyborze monitora kierowałem sie typem maski kineskopa, wiadomo TRINITRON najlepszy ale cena odstraszała 8O , DIAMONDTRON dosc podobna technologia (moze nawet taka sama) stosowana w Samsungach czy NECach , wybrałem NECa za ten jego kinol :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 To buczenie słychać pod warunkiem przyłożenia ucha do obudowy,praktycznie niesłyszalne. Co ciekawe monitorek jest BARDZO czuły na pola elektromagnetyczne. Postawcie blisko niego woofer,radiobudzik lub co innego z transformatorem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
\\ MarcO // Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 U mnie słychac jak sie zblize do górnej czesci pokrywy , wcale nie musze przytykac ucha :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...