dayus Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 No wlasnie tak jak w temacie,topic raczej dla slazakow. Chodzi mi o to,ze szuakm jakiegos wypasionego centrum handlowego,w ktorym znajde fajne ciuchy. Bylem,juz w CH - Platan - Geant - Zabrze, CH," Plejada" Bytom Miechowice". W Katowicach w NewYorkerze, super ciuchy. W Chorzowie na wolnosci, w bytomie po miescie se pochodzilem. Gdzie jeszcze sa fajne ciuchy,oczywiscie jakies leosze,markowe i w normalnych cenach,a nie niczym we Wloszech. Najlpiej gdyby bylo jakies Centrumhandlowe duze.....i wszytsko by tam bylo,ale adresy pojedynczych sklepow tez moga byc. Zalęze odpada! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Pomijam fakt, że nie powiedziałeś jaki styl ubioru... W M1 (czeladź) jest taki jeden duży sklep z ciuchami (nike, adidas, rebook - kiedyś tam takie marki były, nie wiem jak teraz). Kolejno 3 stawy i goo sport (czy jak to się tam pisze...). A w samym centrum to hymm - ja ostatnio kupowałem kamizelke i spodnie w Croppie (koło empiku). Mają tam też elo, szmelo, ziomalsko, goFnialskie ciuchy, ale i też takie normalne jak ja kupiłem. Bluze akurat w NewYorkerze nabyłem ;] Ogólnie w Kce jest dużo sklepów z ciuchami, ale styl prawie jeden i ten sam - albo murwa jakieś ciasne ciuchy (fuuuuj jakieś pedalskie, bleh!), albo elo ziomalskie... Albo czasem właśnie takie jak ja mam;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 "feszion hałs" w Sosnowcu ( wsiowjednym) tylko lokazlizacja troszku fdoopę na granicy Sosnowca z jaworznem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 dayus --> ty wez nawet w tym NewYorkerze nic nie kupuj, bo jakosc ubran jest tragiczna!!! Po pierwszym praniu sie okaze, ze szmata sie zrobi z koszulki czy bluzy! Kilka rzeczy tam kupilem i podziekuje (nie tylko w Polsce, w Niemczech to samo) Jak chcesz fajne ciuchy to house Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 dayus --> ty wez nawet w tym NewYorkerze nic nie kupuj, bo jakosc ubran jest tragiczna!!! Po pierwszym praniu sie okaze, ze szmata sie zrobi z koszulki czy bluzy! Kilka rzeczy tam kupilem i podziekuje (nie tylko w Polsce, w Niemczech to samo) ] zgadzam sie tam handluja fajnie wygladajacymi szmatami , po kilku praniach szkoda słow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 heh, a miałem tam jechać na zakupy (qmpel mnie namówił bo ja tam jeszcze nigdy nie byłem) :) Jak już sie odezwałem to moze i zapytam w "feszion hałs" są fajne kurtki zimowe ? Pytam bo mam zamiar kupić, aha no i musi być niedroga bo u mnie ostanio z kasą cieńko, starsi mi nie dają nic od dawna i mam tylko 150 na ten cel. Jak myślicie da się coś fajnego (niemarkowego) kupić za tę cenę (chodzi o normalną kurtke bo ani skejtem, ani playboyem nie jestem) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 nieoryginalne za 160 wywriwesz! A jesli tak jest w NewYorkerze to nie kupuje. A GoSprot to gdzie to i te 3 stawy? Nie jestem z katowic..... A w FashionHouse sa reszti,nie ma nowych kolekcji, co nie? A styl ubierania to nie wiem jaki to jest, taki jaki modny, wiecie o co chodzi. Ale nie skate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 polecam sklepy REPORTERA :) NY sux! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 W reporterze tez jakosc nie za dobra i tez smutno ciuchy wygladaja. Z newyorkera sa ciuszki wypas,ale ta jakosc jak mowicie. Te 3 stawy? to zaleze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 dayus --> ty wez nawet w tym NewYorkerze nic nie kupuj, bo jakosc ubran jest tragiczna!!! Po pierwszym praniu sie okaze, ze szmata sie zrobi z koszulki czy bluzy! Kilka rzeczy tam kupilem i podziekuje (nie tylko w Polsce, w Niemczech to samo) Jak chcesz fajne ciuchy to house EEE, zaczynam się bać... to się tyczy także tych koszul z tribalami (wzorki tatoo)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 nie wiem, bo takowych nie kupowalem :P ale generalnie nie polecam rzeczy z wszelkiego rodzaju naklejkami, bo po kilku praniach odłazi ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 OK! A jak to wyglada z tym Fashion House? Cz ytam sa tylko rzeczy wycoafne ze sklepow, czy normalne nowosci tez? I jak ogolnie wyglada w srodku? Jest to jeden sklep, czy kilka boxow i w kazdym inna firma? I jak jest czynna gielda tel. kom. w Sosnowcu-Milowicach, wstep free? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 OK! A jak to wyglada z tym Fashion House? Cz ytam sa tylko rzeczy wycoafne ze sklepow, czy normalne nowosci tez? I jak ogolnie wyglada w srodku? Jest to jeden sklep, czy kilka boxow i w kazdym inna firma? I jak jest czynna gielda tel. kom. w Sosnowcu-Milowicach, wstep free?OK! A jak to wyglada z tym Fashion House? Cz ytam sa tylko rzeczy wycoafne ze sklepow, czy normalne nowosci tez? I jak ogolnie wyglada w srodku? Jest to jeden sklep, czy kilka boxow i w kazdym inna firma? I jak jest czynna gielda tel. kom. w Sosnowcu-Milowicach, wstep free? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 OMG - to to już jest przegiecie - a majtki wiesz gdzie kupic ?? ludzie - nie przeginajcie - a potem wszyscy sie burza ze forum sie srasznie wolno laduje eh takie tematy sa ostatnio coraz bardziej popularne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Katowice > Empik MegaStore :) Tam jest sklep Croppa :) Nawet spoko ciuchy, zwłaszcza t-shirty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 OMG - to to już jest przegiecie - a majtki wiesz gdzie kupic ??[/quote - na targu u ruskich :) Nie podoba sie,to nie wchodz i chyba nie jestes ze Slaska! Czy te cale fashion house w Sosnowcu jest w CH Jęzor? I czy jedzie jakis autobus z Katowic prosto tam,bo chyba 806 jedzie do Sosnowca,lae na szpital i pozniej 26 ze szp. to CH Jezor. Nie wiecie gdzie kupic spodnie MArchewy,ale takie powycierane i dosc dlugie,zeby szlo pozmarszac, czesto gebelsy(niemcy0 chodzą w takich (chodzi o jeansy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Nexer - chodzilo ci o giancomelli sport czy jakos tak? bo tak to tam osobny nike i adidas jest ale tamtego czegos juz nie ma w Plejadzie w sosnowcu jest dosc ok no i ponoc 3 stawy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Sklep moro ziomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...