Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Mam chęć zrobić wc (tak od niechcenia) i wpadłem na wspaniały (albo debilny) pomysł aby włożyć chłodnice do zamrażarki samochodowej (jest wsam raz na chłdnice i niejest duża a mieżyłem termometrem i temperatóra w niej wynosi -30 stopni :!: 8O o to jak wyprowadzę weżyki jóż się nie martwcie :twisted: Jak myślicie dobry pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 odpowiem krutko i tresciwie: NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 ciemu nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 poszukaj w starszych postach, wielokrotnie juz ktos wyskakiwal z takim pomyslem :lol: Nie da sie tak i juz zreszta :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Kurcze a więc bedę musiał chłodzić ciekłym azotem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Kurcze a więc bedę musiał chłodzić ciekłym azotem :D najlepiej głowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...