faqltet Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 :( Witka, szukam odpowiedzi na nurujące mnie ostatnio problemy z komputerem. Mianowicie, następuje mi samoczynny restsrt komputera w trakcie ładowania systemu. Pomimo formatu dysku, wykonania "fdisk /mbr", w trakcie instalowania Windy istalacja staje w miejscu - komp zdycha! Nie raz nie wykrywa dysku twardego i CD-Rom'a. Nie mam pojęcia co to może być. Komputer: plyta pcpartner intel 440LX, procek intel 266 MMX. Procek był przetaktowywany za pomocą SoftFSB, którydziała pod windowsem, z 266 na 337. Nie stosowałem żadnego dodatkowego chłodzenia. Przez kilka dni komputer był nieużywany a po jego włączeniu zaczęły sie te niezłe jaja. Jeśli ktoś może coś doradzić to będę bardzo wdzięczny. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faqltet Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 bios był wgrywany od nowa. Tak więc BIOS wykluczam. A tak poza tym to już mi ręce odpadły. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 a jak wygląda sprawa kurzu ? wyciągnij procka i pamięci z gniazd, przedmuchaj sloty, przeczyść styki np. spirytusem (choć go bardzo szkoda) podociskaj karty rozszerzeń ofkoz przy wyciągniętym kablu zasilania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faqltet Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Czyściutki. Styki przeczyszczone, nadal to samo. Ku..a nie wiem co jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faqltet Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 :evil: Dzięki wszystkim za odpowiedzi :evil: SAM SOBIE PORADZIŁEM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 :evil: Dzięki wszystkim za odpowiedzi :evil: SAM SOBIE PORADZIŁEM i co bylo nie tak ? bo az jestem ciekaw :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...