Muskat Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Jak najłatwiej sprawdzić wersje zainstalowanego BIOSa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskat Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 dobra juz se dalem rade, najpierw sprawdzilem w infomacji systemowych i sie zdziwilem bo pamietam jak zmienialem bios a tam mi ze jest wersja 1.0 z 2001 ktoregos tam miesiaca i zdziwko :] zas trzeba bedzie flashowac mysle no i szukam dalej innego sposobu na sprawdzenie biosa w koncu znalazlem, na poczatku podczas logowania rezygnuje z szybkiego botowania i wyswietla mi sie prawidlowa wersja 1.9 powiedzcie mi tylko czy dobrze robie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Prawidłowa jest 1.9. W Windowsie podaje błędny odczyt - dam głowę :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...