Bull_Byk Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Moze sie powtarzam co do pytania kogos innego ale tam nie znalazlem potrzebnej informacji. Gdzie outlook standardowy z windowsa xp z service packiem 2 zapisuje maile. Wiem ze w win 98 byl to jakis jeden plik w folderze windowsa a gdzie jest odpowiednik tego w xp?? jak sie nazywa?? Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Dziwne, ze nie znalazles tam odpowiedzi. C:Documents & Settingsnazwa_useraUstawienia lokalneDane aplikacjiIdentities W sroku jest katalog cos na ten styl {8D3a87-f} tyle ze numer jest o wiele dluzszy, a w nim jest MicrosoftOutlook Express i tam sa pliki DBX Maile przychodzace sa w 'Skrzynka odbiorcza.dbx'. Pliki mozna otworzyc wtyczka do TotalCommandera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 hmmmm nie wiem fakt ze szukam tego pliku na dysku ktory prawie mi padl ale o tyle o ile dziala to nie wykazuje zadnych plikow moze plik zniknac ale folder to mi sie nie zdarzylo. zreszta moge dojsc do C:Documents & Settingsnazwa_useraUstawienia lokalneDane aplikacjiIdentities a potem microsoftu juz nie ma :/ Na pewno to jest ten folder?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Problem w tym, iz obecnie nie mam WindowsXP+SP2. Brat ma ale z SP1 a ja mam Windows 2003 i w obydwu te pliki sa wlasnie w tym katalogu. Jak uzywalem XP to zawsze tam byly i w 2000 chyba tez. Sciezka na szczescie zapisana jest w rejestrze: HKEY_CURRENT_USERIdentities{9CEA01DA-CF34-4B03-B361-BC65784F5770}SoftwareMicrosoftOutlook Express5.0 Ten numer po Identities moze byc u ciebie inny - tak samo powinna wygladac sciezka w katalogu... W kluczu 5.0 jest wartosc (STRING) Store Root - w niej podana jest sciezka: zaczynajac sie od %UserProfile% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...