bLaSterD Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Mam takie full lamerskie pytanko... sam sie go wstydze ;) ale nia mam doswiadczenia z CS'ami... Czy smarowac CSa pastą termoprzewodzącą? jak tak to z której strony ;) i czy jest sens smarowac jak mam tylko paste TITANa...i ciebło odbiera od procka wc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Zaskoczyles mnie : jestem pod wrazeniem :D Nie CopperShima nie smaruje sie pasta (chociaz niektorzy z sobie znanych powodow to robia :lol: ) Producent (Tt) tak twierdzi , i nie widze powodu zeby tak nie bylo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Wiesz Reed... lepiej byc głupcem i zapytac (i juz nie byc glupcem) niz nie pytac i byc głupcem ciągle... A JA JUZ MAM SPRAWNE WC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Wiesz Reed... lepiej byc głupcem i zapytac (i juz nie byc glupcem) niz nie pytac i byc głupcem ciągle... A JA JUZ MAM SPRAWNE WC :D Oczywiscie :) masz racje, jak to mawiaja : kto pyta nie bladzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Zaskoczyles mnie : jestem pod wrazeniem :D Nie CopperShima nie smaruje sie pasta (chociaz niektorzy z sobie znanych powodow to robia :lol: ) Producent (Tt) tak twierdzi , i nie widze powodu zeby tak nie bylo :) dokladnie jak mowi moderator reed xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Wiesz Reed... lepiej byc głupcem i zapytac (i juz nie byc glupcem) niz nie pytac i byc głupcem ciągle... A JA JUZ MAM SPRAWNE WC :D Oczywiscie :) masz racje, jak to mawiaja : kto pyta nie bladzi :) Kto pyta nie kszyna ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 "KTO PYTA JEST GŁUPCEM PRZEZ 5 SEKUND , KTO NIE PYTA ZOSTAJE NIM NA CAŁE ZYCIE" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...