clicoWAWA Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 CO O TYM MUSLICIE MAM TAKIEGO KOMPA IBM 130 100DX4 RAMU 16 DYSK 540 SYSTEM WIN 95 ZWYKLY DZIALA NAWET SZKODA GO WYRZUCIC MYSLE WPIAC DO MOJEJ SIECI NEO 128 Z ROUTEREM NIECH POLICZY TROCHE PRZYNAJMNIEJ MALO PRADU CIAGNIE NAPISZCIE CO O TYM SADZICIE I JAKIE SETI WSTAWIC :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 za duzo raczej nie policzy, ale zapraszam do Seti na Boincu :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 nom nie wiem czy sie wyrobisz z oddaniem jednostki na czas :D bo chyba 2 tygodnie jest data ważności, ale jeśli bedzie hcodził non stop to spokojnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 nom nie wiem czy sie wyrobisz z oddaniem jednostki na czas :D bo chyba 2 tygodnie jest data ważności, ale jeśli bedzie hcodził non stop to spokojniew starym seti nie ma daty waznosci jednostki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 wiem ale po co liczyc stare, a pozatym powinien sie wyrobić w tydzien z jednostką moze troche dluzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Na P200MX liczyłem stare seti (średnio) 52h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 to dx4 100 bedzie to robil przynajmniej 200 h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...