Macho Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Witam Kupiłem jakis czas temu DVD Liteon w Komputroniku w częstochowie.Dvd nie czyta mi zadnej płyty :twisted:I chciałem oddac na gwarancje ale juz nie ma komputronika w cze-wie i co ja mam teraz zrobić? Gdzie to mam wyslac i jeszcze ponosic koszta wysyłki i czekac nie wiadomo ile :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 nas sie pytasz ? dzwon mailuj do komputronika , oddaj na gware innej opcji nie ma ( a za przesyłke powinni oni zabulic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Witam Kupiłem jakis czas temu DVD Liteon w Komputroniku w częstochowie.Dvd nie czyta mi zadnej płyty :twisted:I chciałem oddac na gwarancje ale juz nie ma komputronika w cze-wie i co ja mam teraz zrobić? Gdzie to mam wyslac i jeszcze ponosic koszta wysyłki i czekac nie wiadomo ile :x Jaki to liteon ? moze wystarczy wgrac nowego biosa ? zazwyczaj pomaga poza tym jak masz problem z tym palnikiem, to mozesz jeszcze zadac pytanie na forum strony cdrinfo.pl, tam cala masa ludzi ma liteony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 nas sie pytasz ? dzwon mailuj do komputronika , oddaj na gware innej opcji nie ma ( a za przesyłke powinni oni zabulic) No nie wiedziałem gdzie zapodac :roll: Własnie myślałem zeby zadzwonic do siedziby głownej i sie dowiedziec co zrobic :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Witam Kupiłem jakis czas temu DVD Liteon w Komputroniku w częstochowie.Dvd nie czyta mi zadnej płyty :twisted:I chciałem oddac na gwarancje ale juz nie ma komputronika w cze-wie i co ja mam teraz zrobić? Gdzie to mam wyslac i jeszcze ponosic koszta wysyłki i czekac nie wiadomo ile :x Jaki to liteon ? moze wystarczy wgrac nowego biosa ? zazwyczaj pomaga poza tym jak masz problem z tym palnikiem, to mozesz jeszcze zadac pytanie na forum strony cdrinfo.pl, tam cala masa ludzi ma liteony Problem polega na tym ze widzi naped ale nie czyta zadnych płyt cd/dvd aha to nie jest nagrywarka tylko napęd dvd :wink: Nie bede sie meczyl z wgraniem nowego biosu jest gwarancja niech wymieniają :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 wiec tak mailowalem z kolesiem od gwarancji i kazal pi przeslac do poznania ten dvd ale na moj koszt jak to tak mozliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...