lukas666 Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 no tak jak w temacie, jak wyglad sprawa z dsl-em, czy moge sobie normalnie zamowic usluge dsl na siebie czy trzeba miec kwity na firme itd. ?? cos tam jeden znajomek mowil mi ze trza miec dzialalnosc gospodarcza jakies zusy przy tym placic itd ?? jak to rzeczywiscie wyglada ? obecnie konczymy ( ja i siec osiedlowa a raczej blokowa przygode z innym providerem) i potrzebuje info na temat dsl-a pozdrawiam i dziekuje za ewentualne info w tej sprawie ps. pytam tutaj bo ci w telepunktach wiedza mniej ode mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snipi Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Nie trzeba miec dzialalnosci mozesz na osobe prywatna:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Nie trzeba mieć żadnej działalności gospodarczej. :wink: Nie ma najmniejszego problemu. Sam miałem podobną sytuacje. A załóżenie do grudnia to tylko 299zł [VAT'u nie płacimy] w ramach promocji. Zamówiłem, podpisałem umowe i teraz tylko czekam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frg Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 właśnie, jak długo się na to łącze czeka? Czy wie ktoś czy w przyszłym roku będą jakies drastyczne obniżki? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...