zet64 Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Witam, starałem się znależć coś na temat ale bezskutecznie. Polecano mi Epox'a 8rda3i ale nie wiem czy jaśli Epox to może 8RDA+ albo ten nowy na chipsecie VIA880 ? Do tego będzie Sapphire 9550 128/128 - (może podkręcony przez kogoś bo sam się na tym nie znam), 2x256 DDR 400 Kingston (chętnie w dualu), HDD Barracuda 7. 40 Gb 7200 (będzie dodany drugi- może S-ATA ale niekoniecznie), SB Live 5.1, zasilacz muszę kupić - jakiś odpowiedni. I tyle. Procka jeśli ktoś to zrobi to też pewnie będę chciał podkręcić ale nie wiem czy z tą serią dużo zawalczy - AQXDA. Facet w sklepie mówił, żeby nic nie podkręcać bo padnie dysk itd... Co o tym myśleć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 facet sie gowno zna :] kup sobie cos na NF2 np ABITA albo tego epoxa. . . fajne plytki . . . co do duala to lepiej kup sobie 1x512 kostke hynixa na allegro a za jakis czas dokupisz 2. kosci 256mb to powoli przezytek a z duala 2x256 bedziesz mial przyrost wydajnosci rzedu max 3% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Wrocław Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Epox RDA3i! Polecam z wlasnego doswiadczenia REWELACJA! Chyba ze masz troche wiecej kaski, wtedy RDA3+. Napewno nie z chipsetem via. Nforce narazie rzadzi ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viggo Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 polecam plytke z podpisu. naprawde dobrze sie spisuje ma kontroler sata, obsluge duala i jest dobra jesli chcesz podkrecac cokolwiek w kompie:P:) Naprawde goraco POLECAM!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...