Michu-gno Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Witam! Od jakiegoś czasu, mam problem! Podczas pracy komputera jest nagle czarny ekran i za chwile przełącza sie na tyb 640x480 w najgorszej palecie, pokazuje sie komunikat ze jakis sterownik og grafiki zle dziala. Na nowo xp instalowalem, sterowniki nowe i stare od grafiki i jest to samo. Kiedys nie mialem takich problemów. Czy karta jest walnięta? Mozliwe ze moze to byc przezczęste wyłączanie prądu? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Sprawdz jeszcze sterowniki od monitora oraz odswiezanie (win lubi rozne brednie pisac). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu-gno Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 dzieki, za odp! mam neca fe 770. Fakt jest on nowy i moze tu cos nie pasuje, sterowniki instaluje z cd ktore dostalem. normalnie mam ustawiona rozdzielczosc na 1024x768@85 32 bity. Moze sproboje nowe sterowniki sciagnac z www neca! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Nie, jezeli masz stery z plytki to raczej jest ok. Sprobuj najpierw popracowac w rozdz. 800x600 albo jakies innej, moze wyzszej - 1280x1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu-gno Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 kurde szkodabo 800x600 to tak troszke duzawa, a z kolei jak zrobie wiecej niz 1024x768 to mam slabszeodswiezanie i ten obraz nie ma szalu. wielkie dzieki zapomoc, jak sie w ku... to wgram win98, moze pomoze:) jeszcze raz dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Wiem, ze 800x600 to za mala rozdz (za wielkie ikonki itp) ale chodzilo mi tylko o sprawdzenie jak sie zachowa w takiej sytuacji sprzecicho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...