RenePL Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Witam mam problem z aktualizacja biosu w radeoni 9550 wypisuje mi ERROR:block protect not disablet status=0E Mam bios flasher ale jak sie dowiedzialem to zablokowana jest możliwość zmiany biosu! Tylko jak to możliwe że na tej aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35240825 sprzedaje allegrowicz link z opisem do odblokowania tego zabezpieczenia! Proszę o opis jak odblokować możliwość aktualizacji biosu w karcie Gigabyte Radeon 9550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knmisiek Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Ściągnij V-tunera II ze stronki gigabyte. Nim można zgrać i wgrać bios. Już sie bawiłem. Zgrałem grginalny zmieniłem i wgrałem spowrotem :) i... wyniki poniżej w opisie sprzetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenePL Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Dzieki ! super zmienilem ustawienia taktoaniwa na wieksze i wgralem ten bios!! szkoda tylko że nie możliwości wgrania biosu z radeona 9600 który maodblokowanie podkrecanie na orginalnych sterach ATI Ale na sterach OMEGI idzie krecic tą karte jak się chce! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...