Pretorian Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Witam wszzystkich wiem że temat był wałkowany na starym forum ale nic nie mogłem znaleźć więc mam takie pytanko.Chciałbym go podkręcić :roll: no właśnie w jaki sposób bedzie najlepszy przez fsb czy przez mzożnik.Jeżeli przez fsb to ile moge wyciągnąć.:?: :?: :?: dzięki za pomoc pozdrawiam. :o :) :lol: :x :P :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambas Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Sorki ze nie w temacie..ale jak sie sprawuje Liteon 24?? Masz z nią jakies problemy bo slyszalem ze srorek LitoEn jest z plastiku i dlugo konczą sesje...Wszystkie zabezpieczenia przechodzi?? Jakie usterki zauwazyles w niej..jestem potencjalnym kupcem takiej nagrywarki wiec zalezy mi na fachowej i szczerej odpowiedzi. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Jestem bardzo z niej zadowolony jak narazie na 300 plyt zniszczyła z 10 ale to może dlatego że mam mocno kompa podkręconego i oci sie nie wyrabia.Mam ją dopier od miesiąca więc jak narazie nic nie moge powiedzieć jak bedzie działała za pół roku ale naprawde polecam jest tania i jak narazie dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...