Anomandarist Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Sprowadzic by mogli tylko ile to i w czym jest lepszy od 1136H?? aham no i u mnie w kompie jest dosc cieplo:( tzn w stresie nawet 53stopnie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 jas bym wzioł feela 400 Conti też miałeś 300W dobra zasiłka a karte to taką co ja mam 9550XT po co przepłacać poleci spox 500/700 luzik :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Robiony przez deltę - dobrego producenta zasilaczy, lepiej wypada w testach, jest cichszy, ma pojedyńczy 12 cm. wentyl, prawdopodobnie lepiej wentyluje obudowę, cenowo porównywalny ~ troszkę droższy ale opłaca się dopłacić. Poza tym, ma lepszą opinię na forum, bo ten 1136H jest zasiłką, która popsuła chieftecowi opinię :( . Piotr_tle W tym sęk, że to już nie ten sam feel. My mieliśmy ESP (by essun) a to jest nowe badziewie LC.... nie dotykać bo to jest goofno na równi z codegenem megabytem i tracerem. Zmienili producenta.... :( . Wogóle modecom (tak jak i chieftec) lecą po kosztach..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 a to padalcy Chif sie zepsuł Feel też kurka może ten co ja mam modecom 350 jeszcze ujdzie :roll: :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...