dziungwaj Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Noi pstryknołem kilka fotek: Tak wygladały przygotowania na poczatku: Nastepnie pompka , pojemniczek i poprawiłem shrouda: Nastepnie przerobiłem pompeczke na inline: A to juz rev 2 : powywalałem wszystkie kolanka , zmieniłem pompeczke : A to moje "cudo z rurek miedzianych" kture czeka jeszcze do zamontowania . najgorzej ze ciagle cierpie na brak czasu albo chceci: Paliwo na dolewke. po dwóch tygodniach pojawiło mi sie cos takiego ( woda deminiralizowana+algin+wódka) Nagrzewnica i bloczek zamontowana na górze budy Jak znajde troche czasu to: - wywale nagrzewnice i zamontuje cudo z rurek miedzianych - przerobie zasilacz I w koncu bedzie zero fan zone cisza absolutna :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tayler Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 widac ze stopniowo coraz lepsze wychodzilo chlodzenie , przynajmniej shroud , moglbys zrobic porzadek w obudowie i zmienic tego codeshita :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Kawał dobrej roboty, mi się podoba :). Wszyscy wiedzą ile to czasu pochlania. Najlepiej zainwestuj jeszcze 50zł w Big Towera i bedzie wszystko w środku ładnie i czyściutko:). Sam niedlugo skladam WC (awaria chlodnicy) do big towera, jak zrobie to zapodam foty. I w koncu bedzie zero fan zone cisza absolutna :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Nie może być zero fan ale moze byc cisza absolutna.Jakiś ruch powietrza musi być no i chyba zapomniales o wentylach na shroudzie. Puść jakiś wywiew na 5v i bedziesz mial cisze.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 tayler - zamierzam zakupic na allegro Fortrona 300W - narazie czekam na dopływ gotówki :D Abram - dla mnie BIg tower nie bedzie potrzebny , nagrzewnice zamienie na cudo z rurek miedzianych a na dysk zamierzam zrobic taki bloczek i schowac go w zatoke 5.25 Ten bloczek jest wykonany przezemnie - został sprzedany na allegro Przyjrzyj sie dobrze , pod nagrzewnica sa dwa wentyle puszczone na 5V . U mnie buda i tak zawsze jest otwarta wiec jakas tam wymiana powietrza bedzie - wentyle won :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...