ZeroSuper Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Mam dylemat, jestem posiadaczem athlona 1700XP+ JIUHB, kręci się bardzo fajnie, na standartowym napięciu zasuwa 200*10, a udało mi się dociągnąć go do 233*11, czyli ponad 2,5GHz. Mam możliwość wymienić go na nowiutkiego boxowego Semprona 2500XP+. No i nie wiem czy skorzystać. Mam mieszane uczucia co do sempronów. Proszę o rady z uzasadnieniem. THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Hym jajko to samo nawet kolor ten sam tylko inna naklejka/nazwa i zero (o ile nie masz jak wcześniej sprawdzić) gwarancji ze lepiej się kręci wiec czy ja wiem… Ja bym na twoim miejscu nie wymieniał. A jak już naprawdę musisz to do zbierać do XP-M bo tak to nie widzę sensu… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 nie bierz sempa. skoro twoj biega na 2,5 ghz to imho nie ma sensu zadnego zmieniac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...