kaczala Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Tak jak w temacie. Czy ten cooler wejdzie na socket 939? Na stronie dystybutora ak jak wszędzi indziej) jest napisane, że obsługuję wszystki sockety ale z drugiej strony są wyszczególnione tylko 478, A, 754 :? Może zapinki na 754 to to samo co 939? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viggo Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze 754 beda pasowac do 939 ale tego naprawde nie jestem pewien w specyfikacji tego radiatora nic nie wspominaja o nowym sockecie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 ja mam to samo pytanie.Jeśli ktoś jest zorientowany proszę o pomoc-ponieważ jak już wydać tyle sianka na wentylator to żeby on chociaż przyszłościowy był...I jeszcze jedna sprawa myśle nad zakupem bartka 2500+m i jakiegoś konkretnego chłodzenia tzn tak jak w temacie pentagram 120cu lub zalman 7500cu.Zalamanik napewno obsługuję s939 ale jest sporo droższy od pentagrama -więc co moglibyście polecić??(oczywiście proc będzie kręcony) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Z tego co wiem to to jest to samo zapięcie co do 754! Po pierwszze w CHIPie tak napisali a po drugie na opisie ZALMANA na Tweak.pl jest napisane, że ma 3 zapinki a obsługuje wszystkie sockety :) - czysta matma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonyone Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Ja mam pytanie troche z innej beczki, Freezone 120cu na każdy socket powinien się zmieścić, ale nie do każdej obudowy mam NF7-s i Chieftec-a midi ktoś wie czy się zmieści?? sam obawiam się o niewystarczającą odległość socketu do zasilacza, a cooler ma 144m średnicy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...