Skocz do zawartości
djcasper

Ikony obok zegara

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam taki dosc poważny problem: Wertując rożne strony z programami znalazlem jakis wiesniacki programik o nazwie XP tuning, jest to polski program. W nim mialem duzo opcji do windowsa o ktorych nawet nie wiedzielm ze istnieją, była tam miedzy innymi opcja "wyłączenie ikon programów obok zegara" cos w tym stylu, zostawilem to bo pomyslalem ze moze mi sie przydac. wylaczylem proram a po restarcie kompa ikonek uz nei bylo. Teraz w sumie nie wiem czy ja jednak nacisnąłem ten przycisk czy nie ale w każdym bądź razie programu juz sie nie da uruchomic zeby to właczyć, nie wiem czemu, nawet reistalacja programu nie pomogla. Objawy są takie: przy włączeniu programu wyskakje komunikat: " Access violation at addree 004046D0 in module'XP Tuning.exe". Write of adrees 00000304" po czym program sie wlącza lecz bez menu głównego. zna ktos inny program badz jakis sposób zeby włączyć te ikonki, bez tego ani nie da się gg utrzymac poniewaz jak się kliknie na X to trzeba restartowac gg gdyz nie widac go obok zegara, ani wielu róznych przydatnych rzeczy. Prosze o pomoc, najlepiej na djcasper@interia.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam się za dobrze na kompach wiec nie wszystko zrozumialem, po pierwsze: weszłem w msconfiga i powłączalem wszytskie programy w autostarcie, nie pomogła, odinstalowalem go i usunąlem wszytsko z kompa co bylo z tym związane, po restarcie kompa dalej nie blo widac ikon. wpisów z rejestru nie potrafie usuwac, jesli to porste to napisz mi jak?? a po za tym nawet nie wiem jak ten program został w rejestrze zapisany??. a jesli chodzi o LOGA w hijacku to tu kompletnie nie wiem o co chodzi. pozdro odp prosze, anajlepiej skontatuj sie na gygy 3784571 jestem prawie zawsze prosze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi