blackangel Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Zmieniłem kompa, jedynie co zostało mi ze starego to dysk twardy i tu jest problem. Nie wiem czemu ale max prędkość jaką uzyskuje przy kopiowanie z partycji na partycje to 10 mb. Płyte mam Epox 8kda3j. Dysk to Baracuda 120 AtaU100. Zainstalowałem najnowsze stery do nforca 3 i nic to nie pomogło. Nie wiem co to może być. U qmpa byłem z dyskie i wszystko działa normalnie . Taśmy zmieniałem i też nic dalej to samo co to może być. Nie po to między innymi kupowałem komp żeby kopiować pliki z taką samą prędkoscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Włącz DMA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackangel Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackangel Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 No chyba że TC źle pokazuje ale jeszcze się z czymś takim nie spotkałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Spróbuj wywalić sterowniki nvidii od kontrolera dysku i zostaw standartowe lub poszukaj innej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 sterowniki nvidia sw są do bani, strasznie obciążają kontroler przy pewnych operacjach,radzę zainstalować te normalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackangel Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Miałem dziś w kompie dodatkowe 2 dyski jeden nowy drugi starszy. Na starym kopiowanie było ok 12 mb na nowym ponad 30. To widać że takie jaja się dzieja tylko w obrębie tego samego dyku. hmm dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Może coś z taśmą lub portami ata ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...