Skocz do zawartości
Gordon_23

Detonator 40.71 dla Win9x/Me i WinXP

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec po pierwszym tescie w 3d Marku wzrostu nie ma zadnego... bylo 11269 jest 11240 czyli blad statystyczny. Wydaje mi sie ze ta nowa wersja rozni sie tylko instalerem i obsluga jezykow narodowych. Jest tez podejrzenie ze w najblizszych certyfikowanych driverach dojdzie tylko certyfikat i tez nie bedzie wzrostu. Pozyjemy zobaczymy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy nadal jest blad serii 40.xx ? (chodzi o zakladki)

P.S. Gordon, nie da sie tego winfasta poscic na wiecej niz 580 ?

U mnie nie ma zadnych bledow z zakladkami. Oczywisice najpierw odinstalowuje poprzednie stery zawsze....

A co do Winfast'a to chocby ch.. na ch...u kantem stawal to wiecej bez artefaktow nie pojda te pamiatki... Mimo ze posmarowane pasta ze srebrem i nawiew na karte... Jakos mi to bedzie musialo wystarczyc. Za to rdzen trzyma do 310 przy 311 zwisy ale nie chce go zylowac 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktos moze mi zapodac linka do jakiegos progsa do sprawdzania czy ma sie artefakty ( hehe, ale napisalem ) :P

Wedlug mnie najlepsze sa www.oczy.com :lol: :lol: :lol: Jak widzisz ze sie kasza na ekranie robi tzn ze masz artefakty :D

A tak serio to jest takie cos jak Artefact Tester czy cos takiego ale daremnie to u mnie dzialalo... tzn mialem sporo kropek w ostatnim tescie 3D Marka (konik) a ten progs pisal ze nie mam zadnych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi