R@F@L Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Mam problem m.in z wyżej wymienionym odtwarzaczem DVD. Otóż po nagraniu czegokolwiek: gry, filmy, programy na mojej i kumpla nagrywarce (Lite-On SOHW-1633S) odtwarzacze nie widzą żadnych danych zapisanych na DVD. Pokazuje sie po prostu pusta płyta. Czego to może byc wina ?? Może sesja nie jest zamknieta ale nie wiem jak to sprawdzić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Mam podobny problem z tym napędem, u mnie wogóle nie czyta z płyty, nawet nie widać w systemie, ze jakakolwiek płyta jest wsadzona. Zna ktoś jakies antidotum na to dolegliwość? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Mam problem m.in z wyżej wymienionym odtwarzaczem DVD. Otóż po nagraniu czegokolwiek: gry, filmy, programy na mojej i kumpla nagrywarce (Lite-On SOHW-1633S) odtwarzacze nie widzą żadnych danych zapisanych na DVD. Pokazuje sie po prostu pusta płyta. Czego to może byc wina ?? Może sesja nie jest zamknieta ale nie wiem jak to sprawdzić Mozliwe ze nagrana płyta jest w standarcie DVD+R/RW którego ten napęd nie obsługuje. DVD-R chodzą na tym napędzie bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Jakie płyty ? Z jaką szybkością wypalane ? Ja mam SOHW 832S,kumpel SOHW-1633S,wymieniamy się płytkami i na stacjonarkach działa jak ta lala. Płytki Vertabimy i Msonic wypaloane max x4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Verbatim DVD+R 4x nie czya. Teraz nagralem na Verbatim DVD-R 4x i zobaczymy czy ruszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Verbatim DVD+R 4x nie czya. Teraz nagralem na Verbatim DVD-R 4x i zobaczymy czy ruszy :)i ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=99586&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 No patrz, a szukałem. Dzięki jg5 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...