bugses Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Mam następujący sprzęt Pentium 4 2,4 HT ASUS P4P800 Delux HIS ATI 9500Pro WD 80GB, 8MB cache Mam do tego pamięci jedną kość TwinMosa CL2,5 3200 512MB Mam pytanie czy opłaca sie zmienić te pamięci na inne (np. TwinMos Twister, GEIL CL2) jeśli wiem że bede chciał kręcic procesor do 3,2. Czy te pamięci wytrymają czy są za słabe? Za pomoć z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 czy te pamieci wytrzymaja to juz zalezy od tej kosci wiec raczej nikt ci tego nie powie . . . jak zmienisz na lepsze inne pamieci to na pewno z OC wiecej wyjdzie niz na tych :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 oplacilo by ci sie zmienic na jakie memki na Samsungach TCCD 550zl 512MB Adata Viesta 566 na allegro kolo sprzedaje takie cos potrafi FSB 300 osiagnac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...