Skocz do zawartości
Grimlock

Zalman CNPS3100 ....

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie może troche lamerskie ... :oops: :oops: Jak należy zamontować wentyl tak by jak najwydajniej chłodził radiator. :roll: :roll: Dostałem tego zalmana bez instrukcji z drugiej reki. :evil: :evil: Osoba która go miała wcześniej nie była w stanie udzielić sensownej odpowiedzi. Moim zdaniem można wykorzystać miejsce pod zasilaczem przenaczone na dodatkowy wentyl. :) :) . Jeśli ktoś ma innym pomysł prosze o opinie.

A jeśli obudowa ma pionowo zainstalowy zasilacz i nie ma w niej dodatkowego miejsca na wentylator co wtedy ?

Z góry THX za pomoc. :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na stronie www.zalman.co.kr masz instrukcje, nie martw sie chinskim tekstem;), pod nazwa produktu z lewej (cnps3100gp) kliknij pod spodem i tam masz java script ktory ci pokaze how to install lopatologicznie :)

jak widac ekipa MODED KOMPZ trzyma reke na pulsie, pozdrowka Morris Moore :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na razie na złoty mnie nie stać. No może używany miedziany który mam od niedawna. Był rozkompletowany bez instrukcji i chyba regulatora obrotów ... (nie wiem czy w tej wersji dorzucają ). Wentylator też chyba jakiś nie oryginalny, ale za to bardzo cichy. Dałem za nie go 100 zeta. Myśle że to uczciwa cena za taki sprzęcior. A do tego cisza i spokój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te Holman kiedy Moded-kompz ruszy???

holman poszedl spac, ja sobie pozwole odpowiedziec: MK bedzie wtedy, kiedy bedzie serwer :P , czyli mniej wiecej w Pazdzierniku

i wtedy kiedy skoncze dizajn serwisu :D ale to bedzie szybciej niz dostaniemy serwer :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre pytanie, odkąd tu jestem zarejestrowanym użytkownikiem, to prawie pierwsza rzecz jaką zrobiłem było kliknięcie w tego Twojego linka, Holman i od tamtego czasu [gluteus maximus]...

Moglibyście sie ruszyć, i zrobić te strone...

To tak jak mój znajomy, szelma obiecywał mi zrobić menu w flashu, od pół roku, a do dziś cisza... w tym czasie postawił ze 3 strony, ale o mnie jakoś zapomniał choć przypominam się ze 3 razy w tygodniu... leniwiec jeden...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedyś od Holmana słyszałem że jakoś na początku września - troche zawiedziony byłem bo jest kuniec września...

Mayek, serio Einstein walnął takim textem????????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moglibyście sie ruszyć, i zrobić te strone...  

To tak jak mój znajomy, szelma obiecywał mi zrobić menu w flashu, od pół roku, a do dziś cisza... w tym czasie postawił ze 3 strony, ale o mnie jakoś zapomniał choć przypominam się ze 3 razy w tygodniu... leniwiec jeden...  

No wiesz... nawet mnie nie znasz a od leniwych wymyslasz... strona by dawno byla gdyby nie problemy z serwerem (po cichu powiem ze to wina admina :) ) Praca nad serwisem idzie cala para, do konca wrzesnia pewnie skoncze...

kiedyś od Holmana słyszałem że jakoś na początku września - troche zawiedziony byłem bo jest kuniec września...

Mayek, serio Einstein walnął takim textem????????????

Mial byc na poczatku wrzesnia, bedzie na poczatku pazdziernika (mam nadzieje). A co do siga... Einstein jeszcze wtedy nie wiedzial o case moddingu :) Zmodowalem nawet jego powiedzenie o wojnach swiatowych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...