Grimlock Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Pytanie może troche lamerskie ... :oops: :oops: Jak należy zamontować wentyl tak by jak najwydajniej chłodził radiator. :roll: :roll: Dostałem tego zalmana bez instrukcji z drugiej reki. :evil: :evil: Osoba która go miała wcześniej nie była w stanie udzielić sensownej odpowiedzi. Moim zdaniem można wykorzystać miejsce pod zasilaczem przenaczone na dodatkowy wentyl. :) :) . Jeśli ktoś ma innym pomysł prosze o opinie. A jeśli obudowa ma pionowo zainstalowy zasilacz i nie ma w niej dodatkowego miejsca na wentylator co wtedy ? Z góry THX za pomoc. :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 na stronie www.zalman.co.kr masz instrukcje, nie martw sie chinskim tekstem;), pod nazwa produktu z lewej (cnps3100gp) kliknij pod spodem i tam masz java script ktory ci pokaze how to install lopatologicznie :) jak widac ekipa MODED KOMPZ trzyma reke na pulsie, pozdrowka Morris Moore :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Rzeczywiście instalacja wentyla jest banalna, że też wcześniej na to nie wpadłem. :o :o Cool. O coś takiego właśnie mi chodziło. :twisted: :twisted: Zalman rulez :D :D :D Big THX za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 btw grimlock za ile kupiles tego zalmana i jaki to jest? tzn miedziany zloty itp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Jak na razie na złoty mnie nie stać. No może używany miedziany który mam od niedawna. Był rozkompletowany bez instrukcji i chyba regulatora obrotów ... (nie wiem czy w tej wersji dorzucają ). Wentylator też chyba jakiś nie oryginalny, ale za to bardzo cichy. Dałem za nie go 100 zeta. Myśle że to uczciwa cena za taki sprzęcior. A do tego cisza i spokój. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 A ja za niedlugo bede posiadaczem holmanowego zalmana :) haha nie moge sie doczekac juz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 te Holman kiedy Moded-kompz ruszy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 te Holman kiedy Moded-kompz ruszy??? holman poszedl spac, ja sobie pozwole odpowiedziec: MK bedzie wtedy, kiedy bedzie serwer :P , czyli mniej wiecej w Pazdzierniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 te Holman kiedy Moded-kompz ruszy??? holman poszedl spac, ja sobie pozwole odpowiedziec: MK bedzie wtedy, kiedy bedzie serwer :P , czyli mniej wiecej w Pazdzierniku i wtedy kiedy skoncze dizajn serwisu :D ale to bedzie szybciej niz dostaniemy serwer :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Dobre pytanie, odkąd tu jestem zarejestrowanym użytkownikiem, to prawie pierwsza rzecz jaką zrobiłem było kliknięcie w tego Twojego linka, Holman i od tamtego czasu [gluteus maximus]... Moglibyście sie ruszyć, i zrobić te strone... To tak jak mój znajomy, szelma obiecywał mi zrobić menu w flashu, od pół roku, a do dziś cisza... w tym czasie postawił ze 3 strony, ale o mnie jakoś zapomniał choć przypominam się ze 3 razy w tygodniu... leniwiec jeden... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 kiedyś od Holmana słyszałem że jakoś na początku września - troche zawiedziony byłem bo jest kuniec września... Mayek, serio Einstein walnął takim textem???????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Moglibyście sie ruszyć, i zrobić te strone... To tak jak mój znajomy, szelma obiecywał mi zrobić menu w flashu, od pół roku, a do dziś cisza... w tym czasie postawił ze 3 strony, ale o mnie jakoś zapomniał choć przypominam się ze 3 razy w tygodniu... leniwiec jeden... No wiesz... nawet mnie nie znasz a od leniwych wymyslasz... strona by dawno byla gdyby nie problemy z serwerem (po cichu powiem ze to wina admina :) ) Praca nad serwisem idzie cala para, do konca wrzesnia pewnie skoncze... kiedyś od Holmana słyszałem że jakoś na początku września - troche zawiedziony byłem bo jest kuniec września... Mayek, serio Einstein walnął takim textem???????????? Mial byc na poczatku wrzesnia, bedzie na poczatku pazdziernika (mam nadzieje). A co do siga... Einstein jeszcze wtedy nie wiedzial o case moddingu :) Zmodowalem nawet jego powiedzenie o wojnach swiatowych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 no na pewno nie wiedział, myślałem że jest to może wyrwane z kontekstu... kij z tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...